Systers födelsedag

Hej!
Tänkte börja att säga grattis till min syster Malin som ja blir ett år äldre idag. Nej du är inte gammal än det är du när jag fyller det du fyller idag. Än så länge kan du känna dig lugn <3 Hoppas att du har haft en kanon dag, vi ses snart det ska bli super kul. Måste även säga grattis till Lasse som fyllde 18 år igår. Idag har jag bara jobbat precis som jag gjorde igår. Först målade jag staket hela dagen sedan så satt jag och ringde hela kvällen. Igår var den bättre kväll än idag men jag klagar inte. Solen skiner fortfarande och det är riktigt varmt ute, hoppas att det håller i sig men man vet ju aldrig.. Det är ju Sverige och svensk sommar vi upplever. Imorgon blir det inget telefonjobb på kvällen så jag ska ta mig en tripp på stan, kanske kan hitta något nytt. Jag ska inte tråka ut er mer med allt jag skriver om typ bara mina dagar som består av jobb, jobb och mera jobb. Hoppas att ni alla där ute har ett fantastikst sommarlov oavsett om ni jobbar eller är lediga. Slänger med en bild på mig och Sandra från i helgen när vi var i Lilleby och solade. Jag kapade bara av bilden lite högre upp.. :D



Puss!

Update

Hejsan i värmen!

Nu är det lördag kväll och jag har just kommit hem från Lilleby med Sandra. Vi har legat och gottat oss i solen hela långa dagen, ett och annat bad blev det också. Det var riktigt mysigt där uppe på klippan, vi satt där och åt vattenmelon, jordgubbar, persikor och bullar medan vi tittade på den fina utsikkten och njöt av solen. En underbar dag helt enkelt. Imorgon blir det nog ungefär samma som idag fast vi åker nog till ett annat ställe, kanske ut till saltholmen och tar någon båt ut till någon ö. Solen ska ju skina imorgon med så vi ska passa på och bli mera bruna. Ja det var min lördag det, väntar nu bara på att Sandra ska ri ga och sedan komma hit.
   Igår var en vanlig vardag, jag jobbade. vaknade hos Therese vid sex tiden och började knalla hemåt. Väl hemma åt jag frukost och sedan bytte jag om och gick till jobbet. Jag är målare nu och målar saketen jag så duktigt hjälpte till och bygga förra veckan. Dock blir det jobbigt att måla när solen gassar över en hela dagen, jag fick en ful bränna.. fast den fixade till sig idag. På lunchen bjöds det på grillning, blev korv med bröd och vi var snabba efter lunch så vi var klara vid tre och fick gå hem. Det förtjänade vi efter en hård arbets vecka. Åkte in till stan efter jobbet och ja där träffade jag Sandra, jag köpte en klänning och ett par skor och hon ett par skor och en kjol. Äntligen fick jag spenderat lite utav mina pengar. Senare på kvällen blev det så att jag åkte in till stan i min nya fina klänning och träffade Pernilla, Alex och Christoffer. Vi hamnade på Park Lane. Det var queer kväll så det var lite spännande men roligt. Jag och Pernilla dansade hela kvällen både på dansgolövet och inne i baren där det bara spelades schlagermusik. Var rena karaoken där inne i baren. När kvällen led mot sitt slut hade både jag och Pernilla sjukt ont i fötterna, aldrig mera högklack ocg massa dans säger jag bara.  Ja det var det och nu tackar jag för denna gång. Hoppas att alla ni där ute har det lika bra som jag i detta fina väder!


Puss

Tävling!

Tänkte tillägga i ett alldeles eget inlägg att min vän Bea som också bloggar håller i en tävling för oss bloggare. Den handlar om just bloggen, hur ofta man skriver kanske lite innehållet, tiden man lägger ner, designen och ja bloggen helt enkelt. Jag har inte all fakta men den finns naturligtvis på Beas egna blogg   http://beewa.blogg.se/ och där kan ni även anmäla er om ni nu skulle vilja vara med i tävlingen.

Ja det var allt för mig ikväll och just det vill ni inte vara med och tävla om ett pressentkort så kan ni ju ändå kika in på Beas blogg.

Puss!

Värme!

Gud vad varmt det har vart idag! Jag måste verkligen säga att värmen är jobbig och påfrestande när man jobbar ute med solen gassandes över sig. Det som är lite tråkigt är att jag inte kan ligga på solen och glassa och bli brun, men jag försöker tänka posetivt.. får ju betalt :D Idag var jag på gudrådgivning, Jenny hade bjudit med mig. Satt där med hennes mamma, syster och en kompis till hennes syster. Vi gjorde hand behandlig och ansiktsbehandling, riktigt trevligt. Nu känner jag mig jätte fräsch! Eftre det sprang jag till Droppen och tänkte se om jag kan få lämna blod. Men neh det får jag icke, inte nu iaf men om några år kanske. Mitt hemoglobinvärde var förlågt... Men det skulle nog höjas om ett par år sa sköterskan, jag hoppas på det. Känns lite snällt opch som en god gärning att lämna blod. När jag satt i väntrummet och hade fyllt i pappret ja då träffade jag Lise-Lotte, som jag sa till henne man träffar folk på alla möjliga konstiga ställen. Ett oväntat möte. Efter det åkte jag bara hem och nu sitter jag då här. Imorgon kommer lönen även den blev överraskande bra, underbart! Det tråkiga är att jag inte kan handla fören på fredag eller  lördag, jobbar nämligen imorgon.. Nu ska jag äta kvällsmat, kanske se lite på SATC och sedan sova.

Puss

Årets första dopp!

Som rubriken säger så tog jag årets första dopp idag.. Jag vet att det är sent men har inte hunnit innan. Men idag efter jobbet åkte jag och Jessica till H-bryggan och jag doppade mig men inte hon. Var kul att träffa henne och var en trevlig kväll. Igår var jag iaf på konsert med min bror, det var riktigt kul. Vi såg Morressye ( stavning ) och han var okej. Det var en utav mina födelsedagspresenter.. Ja igår jobbade jag då på dagen som vanligt och det gjorde jag även idag. Trivs på jobbet, är kul att vara aktiv och göra saker. Imorgon blir det jobbet och sedan ska jag på en hudgrejs möte och efter det blir det in till droppen och ja lämna blod eller iaf testa mitt blod och se ifall jag kan bli blodgivare. Lite duktig ska man allt vara :) Helgen ser ut att bli fullbokad men jag får se vad jag gör. Nu sitter jag här och pratar med en kompis på msn och i bakgrunden hör jag allsång på skansen som mamma tittar på. Åh just det måste berätta att jag redan har tittat klart på sesong 1 av SATC och är inne på sesong 2 nu :D

Puss

Min födelsedag

Jaha, igår fyllde jag år. Nu är man då gammal ;) Väcktes av mamma och syster Petra vid nio tiden, fick lite pressenter bla. en tröja, hårtork och en vinflaska. Vi alla tre tog det lugnt på förmiddagen och sedan vid halv ett kom mammas kompis ocg Syster Malins svärföräldrar hit. Vi åt den goda tårtan som jag och Petra hade bakat på fredagen men jag dekorerade den :D Super fin var den. Nu fick jag fler pressenter bla. Min efterlängtade SATC BOX!!!!!!, pengar, bok, drinkbok ja.. På kvällen åkte jag mamma och Petra in till stan, där mötte vi Peter och Lina. Vi gick till en grekisk restaurang och åt god mat och pratade bort några timmar. När det då sedan hade börjat bli kväll mötte jag upp Pernilla som fyller år idag, GRATTIS GUMMAN!!! <3 Vi gick runt lite och ja sedan var vi helt enkelt ute och firade. Blev någon drink, några cider, massa prat och skratt och några timmar på dansgolvet. Hade super kul. Efter det när kvällen avslutades mötte jag upp Lasse på järntorget, vi prommenerade till brunnsparken gick in på donken och sedan satte vi oss på centralstaionen för att vänta på spårvagnen. Hade ju missat sista vagnen sedan länge så var bara till åh vänta på den första, som tur var hade prommenaden från järntorget tagit lite tid så vi slapp vänta så länge. Jag var hemma och låg i säng vid sex tiden på morgonen, men ja det var det värt. Fick firtat min födelsedag rejält i år, gammal blir man bara en gång nu blir jag bara äldre.

Söndag idag och det har regnat, jag ska strax sätta mig i soffan med täcke och kexchoklad och titta på massa sex and the city avsnitt :D

Puss!

Midsommarafton

Glad midsommar på er alla! Idag har vart en seg dag, Madde kom hit men hon blev sjuk så åkte hem. Har bakat tårtbotten idag för imorgon. Har även ätit midsommar mat med mamma och Petra. Jordgubbar med glass och grädde, gräslök, gräddfil, köttbullar, potatis och ja så åt de även sill.. Men mumma var det på all mat! Imorgon fyller jag år, det känns lite konstigt emn ska vcäl samtidgt bli kul. Födelsedagar är lite överskattat har jag kommit på. Nu ska ni få ha en trevlig kväll och jag och familj ska ut på prommenad.

Puss

Torsdag 18/6

Hejsan!

Idag blev det iget gårdstensjobb och bygga staket, det spöregnade imorse så vi fick ledigt :D Glada jag! Har mest sovit det behövdes väntar på att syster Petra ska komma sedan ska jag iväg till telefonjobbet. Var där igår och det gick okej blev en fika med Madde på kvällen också, hon fick tillbaka sin laddare. Mamma var på Liseberg igår med jobbet och hon vann stjärnvinst på kexchoklad, mumma! Nu är det två dagar kvar och ett paket har kommit med posten, får inte öppna.. Paniken har inte kommit än, konstigt.. Hahah brukar alltid vara nervös inför födelsedagar mest av nyfikenhet, vill veta vad jag får (a) Ja nu ska jag ringa chefen och ta reda på om jag jobbar imorgon, hade vart kul åh slippa men ja skulle ändå bara vara fram till 12:00 så borde fixa det. Hoppas alla får en trevlig helg och en glad midsommar!

Puss

Måndag 15/6

Hejsan svejsan!

Jag kom just hem från telefonjobbet, idag var en skit kass dag.. Sålde inget men men, började på nytt projekt så ksyller på det. Igår var det middag för lite kompisar hos mig. Firade min födelsedag lite tidigt. Blev tacos och tårta, jag och Madde hade dekorerat tårtorna heeeelt själva :D <3 Hihi var skojsigt, tack alla för att ni kom.  Idag var jag hos Selma och hämtade arbetskläder, ska ju jobba i Gårdsten nu några veckor, måla staket. Blir en massa jobb, har ju telefonen vissa kvällar också fast iof stannar jag nog inte där länge till.. Får se. Snart midsommar snart födelsedag snart en massa saker :D Nu ska jag titta på Satc, jag äääälskar den serien och jag ska ha boxen på min födelsedag annars blir jag ledsen. I värsta fall får jag köpa den själv :) Höhöh. Men hoppas ni har haft en kul helg, det har jag. Nu har vi en ny vecka framför oss och idag sken ju faktiskt solen så lyckat :D

Puss

13/6

Lördag ida och jag har nyligen kommit hem. Åkte från Sandra tidigt imorse,sov på hennes soffa fter att hon, jag och Julia tittat på spökfilmer och ätit chips. En trevlig kväll. Igår öste regnet ner och idag skiner solen mellan molnen, nu börjar det kännas som sommar. Jag handlade det sista inför middagen imorgon och nu väntar jag på att Madde ska göra sig i ordning och åka hemifrån och komma till mig. Det är tråkigt att vänta och radion spelar bara dåliga låtar.. Ju mer jag tänker på att jag ska mönstra i augusti ju mer vill ja klara det och bara veta att det gick. Funderar fortfarande på om jag vill göra lumpen, men det lutar faktiskt åt att göra den och klara den om jag nu får. men det märker vi i augusti. Helgen är inte slut men det är skönt att vara ledig, nästa vecka är jag fullbokad..
Vet ni, idag är det en vecka kvar tills jag fyller år. Förut kändes dcet som om att det skulle vara något lite speciellt men neh jag blir ju bara ett år äldre.. Det händer ändå varje år. Det känns som om jag bara babblar på om massa strunt så jag ska låta er vara. Ha en kul lördag!


Patetiskt är det, riktigt patetiskt!


Puss

Första lediga dagen.

Hejsan!

Idag är min första lediga dag sedan skolan slutade, är ledig fram tills på måndag. Super skönt! Idag och imorgon ska jag träna på söndag blir till och fixa i ordning allt inför min middag. Ska bli kul att få träffa kompisarna :) Får se vad jag hittar på idag innan träning, igår var jag och handland med mamma sedan åkte jag till jobbet. Min käke är bättre nu, har inflamation i den men när jag nu då inte äter mat som ska tiggas så kan den läka. Hoppas på att kunna leka lite med Sandra, var jätte längesedan :O Men det är nog mitt fel för jag jobbar hela tiden. Det känns inte som sommarlov, regnet öser ner och jag har bara inte kommit in i kännslan... Bara solen och värmen kommer ordnar sig nog det på noll tid. Nu ska jag kolla lite grejer på lumpen.se så ni får ha det bra. ha en galen fredag!

Puss

Skolavslutning.

Hejsan!

Idag slutade skolan, nu har jag gått ut ettan gång nr.2 känns helt okej. Äntligen får jag fortsätta till tvåan. Var en lugn dag, var hos tandläkaren innan skolan också. Betygen blev bra, inga G så jag är nöjd. Klarade av mitt eget mål. Vi fick bilden från natursminkningen och guuud vad nöjd jag är. Den blev riktigt fin. Mångas blev fina, såg inte allas men men. Efter skolan var jag på stan med Anna vi åt på Mc donalds och sedan sprang vi runt i stan. Provade massa kläder inne på Gina och ja en del skor lite här och var. Träffade Sandra och Elinor en snabbis och kramade hejdå till Elinor som åkte till Karlstad på obestämd tid. Sedan träffade jag mamma och åkte hem. Vid fyra ringde jag Therese och hon givk till mig i regnet, vi fikade med bullar och kaffe. Hon gick hem för ca. en timme sedan och nu sitter jag här. har lyssnat lite på musik, sommarlåtar även om det inte känns som sommar. Imorgon är det träning och sedan jobbet som gäller. Efter det är jag ledig fram tills på måndag. Hihi ska bli en trevlig helg. jag kan inte fatta att det är lov känns så konstigt, vi har patat om det hur länge som helst och nu är det här.. Vart tar tiden vägen?

Puss

Tisdag 9/6

Hej!

Jag är hemma, skulle ha jobbat men klarade inte det. Plus att jag har ont i käken och ja ska till tandläkaren imorgon och se vad som är fel.. Har just suttit och tittat igenom gamla bilder, de är två år gamla och är från min sista sommar i Aachen hos systern min. Massa minnen. Imorgon börjar sommarlovet, känns inte som det över huvudtaget men men jag klagar inte. Snart fyller jag år, tio dagar kvar imorgon, tiden går fort och jag blir gammal xD Nu ska jag strax in i duschen och sedan titta på de desperata hemma fruarna, älska tisdagar ibland. Sommarlovet känns kortare och kortare för varje år som går, men känner att iår blir det mycket jobba och lite mindre ledigt. Inget jag klagar över, har kanske råd åh ta mitt körkort nästa sommar då. Jag vill jag vill jag vill! Hade vart gött åh ha så att det kan bockas av från listan, en del möjligheter öppnas ju då också. Men får se när det blir av. Jag slänger in lite bilder från sommaren 2006, bilderna jag tittade på. Jag ser annorlunda ut, ser verkligen att jag har vuxit och förändrats, fast det har vi alla. Saknar mitt lite längre hår dock.. xD

Puss



Hoppas på sol och värme så man kan bada!


Saknar Aachen lite också, var väldigt fint. På bild, Franck, Oskar, Jag, mamma och Karin.


Där var jag allt lite liten xD

Måndag 8/6

Hejsan.
 
Jag har haft en jätte trevlig helg, i lördags var jag hos Therese och åt god mat och drack öl. Vaknade där på söndag morgon, mådde piss. Gick hem, åt frukost och bytte kläder sedan bar det av till jobbet. Det gick fantastikst bra på jobbet igår, hoppas på samma succe ikväll igen. Eftre jobbet träffade jag Madde och vi åkte till henne. Där åt vi lasange, pratade och tittade på film. Mysigt mysigt. Åkte hem idag vid ett tiden kom nyligen hem då jag stannade ett tag i angered och pratade med Sofia. När jag kom hem låg det ett brev från pliktverket och i augusti antagningsprövar jag för lumpen. Jag vet inte längre om jag vill göra lumpen men jag vet att om jag får göra den så kommer jag nog tacka ja.. Får fundera på det.. Har nyss ätit jordgubbar med grädde, mumma! Nu ska jag ta på mig ordentliga kläder, borsta tänderna och sedan knalla mot jobbet. Imorgon är det sista skoldagen den inkluderar filmtittande och leka lekar, höhö. Ska även jobba imorgon, aningen segt med tre dagar i rad men jag får stå ut. Längtar till den 25 då lönen kommer :D

Till den anonymaperson som kommenterat mitt förra inlägg med en fråga " ska du åka till Tyskland något i sommar?"  Svaet är att jag inte riktigt vet, får se vad jag hinner med. Men mailn och familj kommer upp till Sverige lite också så dem får jag träffa ändå. Anonyma person skriv gärna vem du är om du kommenterar igen :)

Puss

Sveriges nationaldag

Hejsan!

Idag har jag en seg dag, vaknade kvart över nio av att telefonen ringde.. Gick upp åt frukost med mamma och tog det bara lugnt. Tog ett långt varmt bad efter det, kände att det behövdes. Vid halv tolv satt jag framför tv:n och tittade på The tyra banks show. Lite töntigt men kul. Jag somnade i fotöljen när det var slut men väcktes än en gång av telefonen lite över ett, nu var det Therese som ringde. Blev till åh prata i knase 30 minuter :) Jag fortastte sova lite efter det, nu har jag nyss ätit middag med mamsen. Jag sitter fortfarande i pyjamas men funderar på att ta på mig ordentliga kläder. Något borde det la allt bli av denna dag. Igår var en trevlig dag, fantastiskt skönt att träna, hann med ett pass innan jobbet. Blev MRL och jo idag har jag träningsvärk. Smärta är bra. På jobbet igår blev jag glad, fick mer provision än vad jag hade förväntat mig vilket innebär att jag får bättre lön än vad jag trott. Kommer inte vara pank något i sommar. Vilken lättnad. Igår efter jobbet var jag hos Pernilla som jag har skrivit, vi åt grillat kött, hemmagjord klyftpotatis och sallad. Efter det gick vi en liten promenad sedan åt vi jordgubbar med glass. Var en riktigt trevlig kväll. Neh nu ska jag få tummen ur röven och ta på mig och eventuellt sminka mig..

Puss

Fredag 5/6

Hejsan!
Nu är det fredag och jag är ledig fram tills på tisdag sedan är det avslutning på onsdag. Lov, lov lov! Fast egentligen är jag bara ledig imorgon för jag ska träna idag sedan jobba. men vet ni eftre jobbet ska jag åka till Pernilla och grilla och äta jordgubbar med glass :D Mumma! Imorgon är bara träningen inplanerad sedan får jag se vad dagen har att erbjuda. Söndagen ser ut som de senaste söndagarna har gjort, jobba, jobba, jobba. Blir även jobba måndag, tisdag och torsdag. Men det är bara skönt, har något att göra om dagarna och lite fasta rutiner. Nu ska jag klä på mig och äta sedan är det dags att åka till gymmet. Imorgon är det exakt två vekor kvar tills jag fyller år! :D


Tror inte riktigt Ni har förstått, det handlar inte om Er. Det är en gåta, min gåta. Endast jag kan svaret och vet hur den ska lösas...

Puss

Jag läste detta talesettet...

Detta är ett talesett jag läste ganska nyss och tyckte det var ganska bra. Vill dela med mig utav det jag hittat.

Glömm människorna från ditt förflutna för det finns en anledning till varför dom inte är med och bygger din framtid.

Jag kommer aldrig sluta bli förvånad.

Idag hade jag bara en lektion och det var svenska, hade svenksa prov då.. det gick okej. Sedan åkte jag hem lagade mat och nu sitter jag här. Ska iväg till gymmet senare. Ska gå på bodystep, imorgon blir det jobbet. På torsdag är det träning som gäller  och så ska jag antagligen träffa Towe. Sedan på fredag har inte jag någon lektion så jag ska bara träna  tror jag och sedan jobba. Efter jobbet blir det hem till pernilla och mysa. Tilläter vädret det ska vi grilla! Ja det är väl det som jag vet.. Ska jobba på söndag med, det är min sista söndag sedan blir det bara veckodagar! Snart fyller jag år, blev påmind om det igår xD Haha ja jag har inte riktigt tänkt på det än, fast idag så skickade jag min önskelista till syskonen.  Klockan går rätt segt ska inte träna fören vid fem. Idag äntligen får jag se de desperata hemmafruarna, inte sett dem på tre veckor :O Lite ovanligt för att vara jag. Men jag har faktiskt överlevt. Får la ta och köpa alla avsnitt snart.. De som finns ute då. 

Tiden går bara fortare och fortare känns som om den flyger förbi. Juni har nyss börjat men känns redan som om det leder mot sitt slut. Fatta hur fort sommarlovet lär gå. Så länge det blir roligt struntar jag i hur fort det går.

Turn back time... Nej tack!

Puss Sara

RSS 2.0