Måndag 2012.01.30

Hej!

Helgen har gått och jag är åter påväg till jobbet. Riktigt trött idag och fortfarande en del kvar att läsa innan imorgon. Men det är eftermiddags göra. Helgen var härlig, lite jobb, lite lugnt och umgåts med vännet. Det har vart kanon och jag lär le i flera veckor! Igår var det träning med Angelica igen, skönt, svettigt och super kul! Veckan som kommer är fullspeckad plus att tenta resultaten kommer, usch det fasar jag för. Men det blir till att köra stenhårt för i februari blir det en weekend i Stockholm med hjärtat. :)
// S


Torsdag 2012.01.26

Hej!
Jag har skrivit varje dag denna veckan, lite förvånande måste jag säga. Händer egentligen inte så mycket. Jag har pluggat marknadsföring idag och läst lite avtalsrätt. Fick bli en powernap nu innan träningen, jag ska försöka även om jag inte mår 100% bra. Imorgon ska jag på massage och akupunktur, ska bli lite spännande att testa men jag hoppas det hjälper mot min rygg!
Jag lagade kyckling lindat i bacon idag vilket var gott, det är faktiskt roligt att laga mat men jag börjar tröttnalite på blomkål och brocoli tror att det är dags att testa mathavren snart. Nu blir det mellis och sedan möta upp Angelica och träna!
// S

Onsdag 2012.01.25

Hej igen! Idag har det vart en bra dag! Fick sålt mina kursböcker vilket gjorde mig gott. Efter skolan träffade jag Anna och Isabelle för att fika, tanken var starbucks menkön avskräckte oss.Vi valde espressohouse istället och tar starbucks någon annan gång, kaffe är ju ändå kaffe. Hann med ett snabbt besök hos Sandra och en snabbis behandling, haha. Det går bra nu. Tyvärr har jag åkt på en förkylning så blir te och pluggdag imorgon och träning, jag ska träna om inte förkylningen blivit värre. Fikan med Isabelle och Anna var mysig det är inte ofta vi tre hinner träffas. Det blir så när man lever sitt eget liv, tyvärr. Men idag hann vi med mycket prat, det har ju hänt en del. Vi tänkte tillbaka på studenten och skolan och fick några härliga skratt men så pratade vi även om resor och aupaire. Jag håller tummarna att Isabelle kommer iväg till London snart och jag avundas Anna som ska till Thailand och kan njuta av värmen medan jag är kvar i kylan.Nu hoppas jag att det blir en varm vår!
// S.

Tisdag 24/1-2012

Hej! På väg hem efter en lång skoldag, fick gjort grupparbetet och lagt upp kurslitteratur på blocket. Verkar som om jag sålt böckerna vilket ger mig extra klirr i kassan nu. Skönt! Imorgon blir det förhoppningsvis fika med Anna och Isabelle på starbucks. Måste ju bara testa! Ikväll blir det plugga lite, samma sak gäller imorgon. Men det är bra det jag har en kurs bok i avtalsrätt som ska läsas ut... Inte världens roligaste. På torsdag blir det träning igen med hjärtat. Så skönt att komma igång med allt igen :)
// S


Måndag 2012.01.23

På väg till jobbet vilket innebär att en ny vecka börjat. Dagarna går så fort och det känns som on tiden bara rinber iväg. Denna vecka blir det en del pluggande och det innebär läsning. Vill inte hamna efter så det är bara att mala igenom texten. En termin kvar sedan är det sommar. Fast det räcker med att vären kommer med lite värme så blir veckorna lättare att genomlida ;) Vintern kom på besök i år igen, jag hoppas bara inte den håller i sig allt för länge. Nu ska jag kika lite i Metro innan Affärsjuridikboken plockas upp. Ikväll blir det Body pump med Angelica igen.. :) Vi satsar stenhårt på träningen nu, beach 2012 se upp!


Mina tankar är hos dig idag.

//SH


2012.01.22

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.
Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.
Men jag behöver dig, min vän.



Söndag 22 januari 2012

Hej!
Det har gått ett par veckor på det nya året och mycket har hänt. År 2011 var ett bra år med både upp och ner gångar. Om det aldrig blir dåligt då kan det inte heller bli bra. Denna vecka har jag tränat 4 ggr med Angelica och om ett par timmar ska vi testa Afrodans för första gången, spännande! Jag tror jag ska börja blogga igen var längesedan men det kan vara kul att skriva av sig ibland. I fredags myste jag och Angelica efter Sh´bam med chips, dip och drink. Det var en härlig kväll. Igår gick jag på stan med Isabelle och istället för bio blev det middag på en trevlig tapas restaurang vid Biopalatset. Helgen har vart händelserik må jag säga. Idag har jag pluggat, lär bli så de kommande söndagarna. Jag måste ju hinnafå in plugget mellan träning och jobb eller kanske att jag ska hinna få in träning och jobb mellan allt pluggande. Nya kurser nu iaf vilket känns kul. Vi startar på ny kula igen.
// S.

RSS 2.0