Söndag, hemma.

Hejsan!

jag är förkyld och brunhårig igen.. Eller aah mörkbrunt. Det är söndag och jag har inget att göra. Igår var jag med Madde på stan, köpte pressenter bla. till Therese som blir stor flicka imorgon :D Grattis på dig!  Denna veckan är det mina två sista dagar på jobbet här i Gårdsten.. Gud vad konstigt det känns ända från den 16:e juni har jag jobbat där. Hela min sommar har jag spenderat med dem. Kommer sakna det även om vi ses så är det ju inte på jobbet. Men men det är tillbaka till verkligheten som gäller, skola, plugg och telefonjobbet som hänger kvar. Lönen kommer på tisdag och jag ska köpa en ny kamera nu så fort jag får tid. Hihi och så blir det nog en hel del shopping (a). Ikväll ska jag träffa Ebba, det blir mysigt har inte sett henne på hela sommaren.. Nu ska jag försöka göra mig i ordning och hitta på något.

Puss!

Tiden den har bara runnit iväg, jag lever mitt liv, det är bara jag nu. Det var inte mitt val men det blev så. Tankarna skenar iväg ibland och minnesbliderna spelas upp som i en film i mitt huvud. Det blir leénden eller tårar. I mitt hjärta finns en plats där du lämnade ditt avtryck det avtrycket finns kvar än idag men det gör inte du.

Kulturkalaset

Upptäck något nytt 11-16 augusti 2009. Ja nu är kulturkalaset slut och igår var jag och Madde + folk inne på Rix Fm festivalen. Ja hahah på det. Onsdag-lördag kväll har jag jobbat som värd på discot, stått i kön och kollat den. Skrikigt på dem som försöker tränga sig före eller hoppa över staketet. Jag har kollar rökrutan och föst får. Roliga kvällar, lärt känna lite nytt folk igen. Idag var det tillbaka till jobbet här hemma. Måla väggar och golv och ikväll blir det telefonen, hihi. Min lunchrast är strax slut så jag slutar att skriva här men bjuder på en bild eller två från jobbet.





En vecka senare..

Hej!

Nu har jag inte skrivit på jätte länge men har inte haft tid. Har jobbat non stop. I helgen var jag ute med August och Nicole pålua en utav August kompisar. Träffade även Pernilla plus pojkvän där. En trevlig kväll med massa dans. Jag har haft en ganska lugn helg förutom det, träffade Towe och fikade sedan blev det spinning för min del. Träningen har gett resultat! :D Är inte lika nervös inför mönstringen längre.. Fast den är nästa onsadg..  Jag gjorde även ett dyrt impulsköp i söndags, hade sett en fantastiskt fin Björn Borg väska som jag bara ville ha. Dock kostade den 700kr.. Lite mycket pengar tänkte jag men det slutade med att jag köpte den ändå. Haha, ibland är jag dyr i drift. Igår var det första dagen på kulturkalasdiscot och ja massa trevliga människor att jobba med så det blir roligt. Men ja det är svårt att beskriva hur det är där.. Haha ;)  Nu har jag precios duschat och sedan så sk ajg ner till Therese och äta lunch, orkar inte Mc donalds som jag har kuponger till.. Blöööö
Jag är rastlös nu när ajg är ledig från gårdstensjobbet, usch. Tur att jag ska tillbaka på måndag :D

Puss!

23:00

I mitt hjärta finns en plats, en tomrum som en gång var fullt. Idag jag har förträngt, försökt att glömma. Men längst in finns det lite kvar. Ett litet minne som bara finns, det vägrar att försvinna. I det minnet finns en tid, en tid jag jag skrattade och var lycklig. Inte så som idag, för i minnet finns även de dåliga dagarna. De dagar då jag inte ville, då jag togs över utav min mörka sida. I det minnet finns du och du sitter där för att du hör i hop med det minnet. Utan dig där blir det fel. Jag vill glömma och aldrig mera minnas men det går inte för i mitt hjärtas tomrum finns en plats som är märkt. Det avtrycket är kvar än idag tack vara dig.

Jag vet att jag är jätte dålig på att skriva..

Jag har alldeles för lite tid för att skriva men jag lovar jag försöker ändå hinna med ett inlägg lite då och då. Tjatar om dett a varje gång nu.. xD Ja men iaf min helg var trevlig, kommer inte ihåg allt jag gjorde men hann med en del. Blev träning och umgås med folk :D I söndags var chill dag med syster i slottskogen och sedan fikamys med Julia. Aaah jo just det hag var hos Anna i fredags och åt lasange och tittade film. Nu kom minnet tillbaka! Denna veckan blir kanppt någon träning bara massa jobb och nyligen kom jag hem från min sista utbildning för kulturkalaset som är mellan den 11-16 augusti. Min position blev entrévärld vid discot som detta året är i lisebergshallen. Kul att testa något nytt, allt blir en erfarenhet och upplevelse. Jobbar i Gårdsten denna vecka ut och sedan måndag tisdag nästa vecka. Blir nog inte mer än så, jag vill men kan inte måste ha lite ledigt, kanske ;) Jag måste säga att nu kryper nervositeten i mig, snart dags för mönstring.. Aaaah jag vill verkligen fixa det nu, inga tvivel inga kanske utan jag vill! Ska bli en trevlig vecka nu även om det kanske blir ensamt på TP imorgon.. Äntligen känns det som om jag får lite tid för bara mig. Nu sitter jag och äter brändrostmacka med smör på, orkar inte pålägg xD Strax nanna kudde och sedan börjar en ny dag om.

God natt!!!!

RSS 2.0