Desperata hemmafruar

Nu sitter jag och fräschar upp mittet inför nästa veckas sesongspremiär av tatata Desperate houswives :) Älska programmet, har just köpt sesong 1 som jag börjar kolla igenom. Tisfördriv. Imrgon är det skolfoto som gäller men ja det borde ju gå :) Igår var jag på stan med Ebba och handlade lite idag var jag på stan igen med Emelie, Isabelle och Kajza, belv en grå kofta från gina. Har inget mer att skriva nu uatn ska se klart mitt programm och sedan nana kudde.

Puss!


Jag är inte tom längre jag är inte vilsen utan har hittat min väg. Jag har blivit hel eller iaf nästan. Det är en härlig känsla som jag tycker om. Jag gör något för mig med mig. Med tiden förändras allt, tiden läker alla sår..

Jag tror jag saknar dig det är så det visar sig men jag vet att det är något annat. Det är en kännsla jag inte tidigare har känt.

Orientering

Hej!


Ifag var det orientering i skolan, jag, Isbelle och Bea möttes upp i angered och åkte till vättlestugan tillsammans. Vi kom dit valde lätt bana och fick karta och papper, kvart i nio sprang vi iväg. Vi sprang en stor del av banan och det gick rätt fort. Vid kontroll nummer 2 ranlade Isabelle och blev lite lrerig... Vid tjugo i tio hade vi hittat alla kontroller och sprang tillbaka. Kvart i tio lämnade vi in lapparna och började gå mot bussen. Kort skoldag, ja tack :D Jag kom hem gjorde inte så mycket, åt och duschade och ja nu sitter jag här. Ska åka in till stan snart köpa lite grejer, lönen kom ju idag :D Äntligen blir de de desperatahemmafruarna, boxarna ska bli mina.. Det är helg och allt är bra!

Puss

Miss you.. <3

Sista dagen på TP..

Fy fan asså.. Sista dagen idag, det har gått helt okej ända sedan jag sa upp mig. Men fan vad det känns i hjärtat nu, trivdes super bra och massa undrbara människor. Nu har jag lämnat det. men jag vet att vännerna behäller jag! men ändå i 5 månader har jag vart där 3 ggr i veckan nu bara poooof inte mer.. Jaja nu ska jag sluta gnälla, blir dags att riktigt satsa på skolan och träningen. Annars är allt bara bra med mig, igår träffade jag Angelica och vi prommenerade. Vi åkte till järntorget gick till slottskogen och sedan runt där. efter det ner till hemköp vid linne gatan köpte vindruvor och sedan gick vi bort mot haga. Där satte vi oss och åt på en lekplats och tittade på alla fina hus, så gammaldags. Efter det bar det av till stan och hemåt. En riktigt mysig kväll trotts några korta regnskurar. Imorgon  är det skola och sedan gymnastiken, najsbajs. Älsjar sådana dagar då jag kan springa runt i myskläder :D Nu ska jag nog leka lite med farmville och sedan nana kudde.

Puss!

Dags att ta upp skrivandet igen!

Heeej!

Det var evighetersedan jag var här inne och skrev.. Har dock fortsatt att läsa bloggar. Nu ska jag försöka att bli bra på att skriva igen. Ska iaf berätta lite om min helg. I fredags jobbade jag på TP, näst sista dagen känns konstigt att sluta på tisdag men som sagt skolan går före. Efter jobbet åkte jag till Angelica där det var fest. Massa trevligt folk, de flesta känner jag ju sedan innan :) En rolig kväll helt enkelt som slutade rätt tidigt. Igår då, alltså  lördag var jag med Madde vi var på tean dream och kolla på retarded bananas. Duktiga är de! Sedan drog vi hem till Madde igen, slängde i oss några mackor och åkte till Liseberg. Tatata där spelade ju Lillasyster. En rolig kväll fast jag hade ont i fötterna, nya högklackade skor och massa stå och gå är ingen hitt ;) Två dunder bra dagar! Idag har jag slappat framför tv:n, tittat på Biggest Loser, Idol och sedan satte jag på SATC filmen, lika bra varje gång :D LÄngatr till nästa film.. Lite duktig har jag varit också, pluggat lite och rensat garderoben, fast mest har jag latat mig. Nu sitter jag här och äter salta pinnar, ska strax läsa i min bok och sedan bara göra ingenting.

Puss!

Har inte skrivit på länge..

Hej!

Jag vet att jag är dålig på att skriva men jag har nyligen börjat skolan igen och haft jobbet kvar. Nu blir det mindre jobb och mer skola men imorgon drar barngympaledar grejen igång. Får se hur det blir. 2:an på gymnasiet känns helt okej jag ser fram emot att få göra klart skolan och börja leva mitt liv. Nu sitter jag och kollar på nätet vad serierna Desperate Housewifes sesongerna kostar och Grey´s anatomy. Hihih jag måste ju lägga mina spenderade pengar på något ;) Jag läste nyligen att inspelningen av SATC filmen 2 har börjat den ska finnas på bio den 28 maj 2010! Fast ja det datumet kasnke inte gäller för Sverige men vi får se.. Idag har jag köpt ett par skit snygga jeans och jag är super nöjd! Jag ska strax sminka av mig och lägga mig men är inte så trött började ju elva idag men imorgon blir det upp tidigt och hålla igång hela dagen. Från och med nästa vecka blir jag nyttig och träningen kommer igång på riktigt. Ska bli skönt! Jag lovar att updatera lite bättre och berätta om mitt liv. Denna helgen ser dock lite tråkig ut blir mest plugga och så ska jag på baskurs inför barngympaledar jobbet, hahah.

PUSS!

RSS 2.0