Våren är påväg.

Vet ni vad som känns så himla bra, jo när livet går i den riktningen man själv vill. Igår fick jag veta att jag ska få antagningspröva till att göra lumpen. jag vill verkligen. Så nu är det från och med måndag träöning som gäller så att jag klarar av provet. Det är bara jag som kan hjälpa mig själv att nå mitt mål. Det är upp till mig och det känns jätte bra. Jag tittar ut genom fönstret och ser enj klarblå himmel, Nu känner jag att våren är på väg, dags att slänga in alla vinter kläder i garderoben och fram med vårkänslorna och allt annat skoj. Just nu känns livet jätte underbart. jag har massa fantastiska vänner som jag älskar och beundrar. En familj som står mig riktigt nära och som jag älskar oerhört mycket. Visst kan det alltid bli bättre men just nu är jag nöjd. Det är som min läkare sa när jag pratade med henne i måndags. Sara, om du läser det du skrev för några årsedan och tittar på dina senaste textrer så kommer du också se hur du har utvecklats. DEn Sara som sitter framför mig idag är inte samma person som satt här för två årsedan. Ditt liv kretsar fortaf´rande lite kring maten men det får du fortsätta jobba på, men idag vet du vad som är bra för dig och dåligt för dig. Du kan se allt i fler än ett perspektiv. Jag känner mig jätte lycklig, har ett leénde på mina läppar som verkligen är äkta! Åh våren är på väg, en utav de bästa årstiderna. Det börjar bli varmt och man kan ta av sig ett plagg i taget tills man står kvar i shorts och t-shirt. Det bästa av allt med våren är att man vet att man har hela sommaren framför sig.

Nu får ni alla ta och ha en underbar solig lördag.

Puwsar / H

Leka leka leka

Leka leka leka är massa massa skoj :D Beror la bara på vad man leker för någonting.

Idag är jag happy happy köpte nya underkläder hihi^^ Älskar det :D Är man fin under är man fin i allt!

Sessan gummsan!

Idag var en seg dag tills Sessan gumman kom hit, vi tittade på tv, åt chokladbollar, spagetti med köttfärssås och semla :) mumma! Sedan blev det lite prat och sitta vid datorn. Och jag är stolt över mig själv har gjort alla mina läxor! :D Hihih puss på idag gumman <3
























Din privata lilla h o r a låter väl bra..

Blubb

jaha jag har en spricka i höger arm.. Blev ingen skola idag pga det. Nu ska jag strax möta Sessan gumman och vi ska leka :) HIhi jag har pluggat idag har bara en grej kvar visst är jag duktig :D


Fan ta dig att man kan vara så jävla omogen! Jag saknar någon som aldrig fanns, något som aldrig lär bli. Fan ta dig jag tror jag hatar dig!

Veckans sista dag.

Jaha ja, då blev det som det blev. Igår var jag och tittade på när, william och co spelade, johanna och co och sedan tim och co. :) Det var lite najs. Sedan blev det en dejt med Sofie och Madde ;) I det väldigt äckliga vädret blev det sedan hem gång, jippie :D Hatar snö!!!!!!!! Hoppas ni hade en trevlig lördag, jag orkar inte skriva mer om min.

Puwsar / H

saknar

Jag saknar dig, ibland så att det gör ont. Men jag har inget att sakna så jag vet inte varför jag gör det. Du bara ploppar upp i mitt minne lite då och då. Men trotts alla tankar så blir allt bara konstigt. Allt verkar ju gå bara för alla andra men inte för mig. Jag ångrar mig faktiskt inte, det känns bara onödigt. Kan ändå inte göra det ogjort. Jag tycker däremot inte om mig för att jag håller kvar i massa saker jag borde lämna bakom mig.. Ett steg in i livet borde vara vad jag tar..

Längesedan sist.

Nu ska jag nog skriva lite, avr ju ett tag sedan. Förra lördagen ( 7/2 ) åkte jag och Therese till min syster i Frankfurt. Det var en skojig resa. Vi shoppade massa och passade barn. Två gånger var vi ute och tog några drinkar, mumma. Vi besökte den stora shoppinggatan Zeil och två köpcentrum, Nord west centrum och Hessen center. Roligast var att prova massa kläder inne på new Yorker, den finns inte i Sverige men de har sjukt snygga kläder. Blev en T-shirt därifrån för min del. Annars blev det ett linne från HM och massa massa MASSA smink från Dm. Åh älska att handla smink när det är billigt. Köpte nytt puder och underlagskrämer de kostade ca 3-4 euro st. Alltså inte mycket. Visst de kommer inte från värsta märketutan är tyska märken men de är kvalite kan jag lova!!! Najs bajs på det. Vi passade även barnen lite, blev att sitta med på Karins simmning och Oskars ballet. På fredagen ( 13/2 ) hade Malin och Franck tio årig bröllopsdag så de åkte bort över natten. Jag och Therese passade barnen så det blev en stor familje pizza och tv tittande med popcorn. Höhö, kan ju lova att vardagsrumsgolvet inte var rent efter att barnen ätit klart xD På lördagen blev jag väckt halv åtta.. Men jag satte på tv:n åt barnen och somnade om. Duktig moster jag är. Sedan gick vi till Djurparken. Den var inte så stor men var inte så stor men det var ett bra tidsfördriv. Lite kul var det och titta på djur också. Resan avslutades med att jag Therese och Mailn gick ut och tog några öl/drinkar. Guud så gott! Sedan var det sova, vakan på söndag morgon äta frukost och åka. Bussresa till flygplatsen, väntan på flygplatsen och flygresa. Aningen segt men allt gick bra och det var skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst.

Puwsar / H

några ord..

När mörkret faller och alla dörrar stängda.
Då duger jag.
Då är det bra att jag finns.
Men när solen åter lyser och dörrarna står öppna.
Då ser du mig som en smutsig fläck.

Fredag!

Igår var det en mysig dag satt hemma hos Sandra, vi åt potatisgratäng och tittade på tv :) Sedan blev det åka till Tim för att lämna hans tröja. Äntligen fick jag lämnat den! Idag är jag ledig, ska till sjukgymnasten snart och sedsn hem. Det är slask ute så tänker inte gå hem. Fan jag som ville.. senare måste jag packa för imorgon åker jag och Therese. Ska bli massa skoj, fan vad jag har längtat! Jag önskar och hoppas på att det är lite bättre väder nere i Frankfurt. Ska bli skönt att komma bort men klart jag kommer sakna alla älsklingar som är kvar i göteborg.
Aja nu ska jag inte tråka ut er mer, ha det fantastiskt nu, jag kan inte lova någon mer updatering innnan jag åker. men i värsta fall hörs vi efter lovet.

Puwsar / H

Sista skoldagen

Nu sitter jag i skolans datasal med Sandra, strax börjar mattelektionen. Min mobil plingar till med jämna mellan rum.. hm. Jaja sådant jag får leva med. Idag är det bara skola sedan stan med Sandra. Tror att jag ska vidare till Tim senare, måste lämna hans tröja som jag dumt nog glömde hemma i söndags. Smarta jag.Så skönt att vara ledig imorgon, bara ta det lugnt packa och så. Umgås lite med mamsen också :) Skrev just ut mina biljetter och resan och lovet har känts så lång borta men nu är det varkligen snart. Jga behöver verkligen lovet, bara komma bort. Och så ska det vara kul att få vara Moster Sara ett tag :) Saknar mina små syskonbarn som börjar bli stora.. hallå någon syster, bror skaffa bebis? :D Jag vill ha en liten att gulla med xD Igår var jag duktig, skrev ett CV och skickade in tre ansökningar om sommarjobb. Jippie. Kan ju hoppas på attt jag får något (a) Nu skariver jag inte mer, lektions dags.

Puwsar / H


.....

Hata mig istället för att älska mig, det blir mycket bättre då. Då vet jag vart jag har mig själv. Så snälla du hata mig för jag förtjänar det. Nej det gör jag inte men för min skull hata mig? Hat är mycket enklare än kärlek.

Hata mig, bara lite iaf?

Update..

Igår träffade jag Lasse som jag inte sett på år och dar. Det var underbart :) Vi fikade och pratade. Idag var det skolan, hade bara hantverk sedan var det tyska och gå runt på stan med Sofia. Myspys dag. Har pluggat lite och imorgon blir det att plugga ännu mer, har ju prov på onsdag. Nu väntar jag på att syster ska ringa, saknar henne men åker ju ner på lördag. Jippie :D Händer inte så mycket i mitt liv som jag vill skriva om just nu.. Jo jag håller på att skriva min bok, har inledningen klar och början på första kapitlett! Känner mig duktig, den är la klar om några år (a) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sedan nana kudde. Lovar att höra av mig lite i veckan innan jag åker, men sedan blire paus i en vecka. När jag kommer hem så blir det en låååång update om vad jag och Therese gjorde nere i Frankfurt :D <3

Puwsar / H

Svin.

Vi brukar säga att killar är svin, de beter sig konstigt och behandlar oss dåligt. Det behöver inte vara så, tjejer kan vara precis likadana. Dagen kommer då du själv inser att det är du som är svinet. Du är den ingen vill vet av. Den andra tjejer hatar. Du har blivit en sådan som du själv tyckte illa om. Vad fan händer med världen. Killar och tjjer är olika, riktigt jävla olika. När en kille skryter om hur många han låg med i helgen får han en dunk i ryggen och ett " fan vad najs! " Om en tjej berättar om sin helg och säger jag träffade en kille och vi hade sex, då blir hon en hora. Det är så fel att det är så men jag tvivlar på att det går och ändra.. Helt jämställt blir aldrig världen.

Puwsar / H

RSS 2.0