Min vecka.

Hejsan det var ett tag sedan. Tänkte berätta vad jag gjort denna veckan haft en del för mig nämligen. Kom ju hem i måndags som ni vet jobbade då och det gick bra, i tisdags var det inget jobb tog det bara lugnt. I onsdags var jag ledig så jag träffade Pernilla vid tolv och vi fikade åh pratade. jag köpte även Ebbas student pressemt skulle ju till henne senare på kvällen. Jag fikade med Therese innan jag åkte till Ebba och hon åkte med mig till stan. Vid sex tiden var jag på Ebbas studentmottagning och det var trevligt, pratade med lite nytt folk och åh super god mat. Jag stannade några timmat sedan sade jag adjö. Träffade Therese på stan igen och stannade med henne och hennes trevliga kompis som jag glömt namnet på.. kan vara mathias... Vi satt och pratade åh skrattade länge sedan åkte vi hem. var en kul onsdag. I torsdags var jag också ledig för då tog treorna på skolan studenten, jag gjorde ingenting speciellt lagade mat åt mamma och jobbade på kvällen. En dålig kväll på jobbet... Idag solade jag lite på morgonen och sedan träffade jag Anna i skolan och åt äcklig mat i bamba blev en glass efter det också :) Efter skolan träffade jag Madde och även vi åt glass och så satt vi på lejontrappan i solen, hur trevligt som helst! Blev trött av all värme men vet at jag inte ska klaga det håller ju inte i sig så länge... När Madde åkte hem ringde jag Therese som faktikst var i stan och så följde jag med henne och Eva till frisören. Jag satt och lästa massa skvaller tidningar så nu kan jag allt ;) Vi tog en tripp på stan senare, jag och Therese var hemma vid halv åtta igen. lade mig i soffan och tittade på tv med mamma och somnade xD Nu har jag just kommit ur duschen och sitter här. Imorgon ska det bli fint väder och jag har ingen aning om vad jag ska göra vet dock att jag ska träffa syster camilla och pappa. DEt var ett tag sedan sist. Hm ja det var min vecka det, är lite arg för att jag inte hunnit träna men kompenserar det nästa vecka. Jag måste träna nu till hösten är jag ju barngympa ledare känns som om min kondition borde förbättras en aning till iaf. Det är skönt åh veta att jag har jobb hela nästa år!

Nu har jag babblat på en massa ska inte tråka ut er mer ha det fantastiskt!

Jag önskar dig all lycka i livet och tillvaron, med tiden förändras allt. Till det bättre skall du se.





Idag du fanns i mina tankar. I faderns, sonens och den heliga andens namn, Amen.

Hemma igen

Idag kom jag hem från Stockholm, gud vad jag behövde den där tiden borta. Nu har jag kraft igen och orkar det sista. Jobbade idag och det gick kanon nu sitter jag här och skriver klart allt till fria textiler. Det ska vara klart imorgon. Har även ett svenska prov imorgon, jag hade glömt bort men åker ner lite tidigare och pluggar. Så svårt hoppas jag inte att det är.. Denna veckan ska bli rolig även om det är rätt bokad, ska se om jag hinner med lite egen tid och träning mellan allt jag ska göra. jag fick veta igår att jag fått jobbet som barngympaledare så till hösten ni då tar jag hand om småbarn :D Höhö blir säkert roligt. Jag har en metod kvar att skriva om men jag vet inte om jag orkar fast jag vill få det gjort, de andra tre är klara och ja de funkar. Dumma jag som börjar försent. Snart lov snart lov snart lov! Jag längtar jag längtar ska bli så skönt har massa skoj jag vill göra och ska göra. Det var riktigt längesedan jag mådde så här bra, mår kanon känns som flera tunga stenar har losnat från både axlar och hjärta. Riktigt jävla underbart!


jag skarttar fortfarande..

Puss sara

jag satte punkt

Jag sätter punkt för mig själv. Sjönk för lågt, gick för långt. Det belv helt enkelt väldigt mycket fel. Misstag gör vi alla, jag har gjort mina. Kan inte rätta till dem, det går inte tänker inte ens försöka. Det blev för mycket fel helt enkelt. Med tiden lär man sig. 2009 har redan vart ett intressant år och ja det är inte slut än, får helt enkelt se vad som händer. Inget kommer längre att överraska mig. Där sätter jag punkt.

Stockholm

Igår kom jag hit, min syster och hennes pojkvän Johan möte upp mig. Trevligt trevligt. <vi gjorde inget speciellt åkte hem åt tacos och drack öl sedan tittade vi på film. Idag sov jag länge sedan åt vi frukost. Jag och syster gick på stan fick en ny Bh och en tröja :D Syster hittade en tröja till sig själv också. Blev en lunch på stan, grillad macka :) Efter det åkte vi hem tog varsin glass och tittade på en annan film. Nu är Johan här och lagar mat syster är och lämnars filmerna jag hamnade här. Imorgon vet jag inte vad som händer, kasnke åker hem? Eller så blir det på måndag. Jag längtar till jobbet till all aktivitet till Göteborg, borta bra men hemma bäst. Längtar till sommaren!


Puss sara

Jag fick inte ens ett "take care now"

Som rubriken säger, inte ens det fick jag haha så jävla klockrent va. Jag tror nästan jag dör av skratt elller neh inte så illa men roligt var det. vet ni vad det bästa med maj månad är? Förlåt månaden började väldigt dåligt och ja usch. Sedan har jag jobbat hela månaden ska jobba månaden slut, kanse till och med jobbar som frivillig på hammarkullekarnevalen i någon kampanj mot rökning xD Lite extra betalt :) Imorgon ska jag jobba ja blir kul att träffa alla dem där sedan på fredag så åker jag till huvudstaden!!! Fan vad jag verkligen vill dit nu! Ska verkligen bli skönt att komma bort men sedan är det även bäst att komma hem. HIhi ;) Sedan är nästa vecka en hektisk vecka med massa händelser, en del jobb en del träning ja det vanliga. Sedan börjar juni och sommaren är i stort sett här, fy fan vad gött! Idag är det exakt en månad tills jag fyller år, ska bli kul. Skönt att faktiskt för en gångs skull fira den med familjen. Jag är glad jag är lycklig allt är faktiskt i stort sett underbart! Sommarlovet närmar sig med storm steg, känns skönt att sluta ettan och sedan faktiskt få börja tvåan xD Ska jobba en del i sommar det finns ju faktiskt flera anledningar till åh stanna kvar på det jobb jag har nu men sedan blir det ju att jag är fuktionär lite också. Ja nu ska jag sluta babbla på ska la hänga runt lite här hemma sedan sova. Ska ju då upp till jobbet imorgon, inte så kul trodde bara jag skulle jobba kväll men var heldag..

Puwsar / H

God morgon

Hej hej, nu sitter jag här igen. Igår var jag på intevju för ett jobb till hösten, jag hoppas verkligen på det. Jobbade även vid telefonen senare var som vanligt. KOm hem sent och hamnade framför datorn. Sov länge idag mamma har just åkt till stan för att köpa min bussbiljett. Hihi ska bli en rolig helg, lär börja bra och sluta bra där i mitten kommer jag också ha kul. Ska bli skönt att träffa syster igen och ja bara ta det lugnt. Det suger dock att jag har så mycket att göra nu innan jag åker. Jobbade igår jobbar idag och jobbar på torsdag.. Lite segt men blir bättre nästa vecka då jag är fri. Då jobbar jag månadg samma dag som jag komer hem och fredag åh söndag. Massa ledig tid. Känns så elakt att säga nej speciellt till träning vill ju träna, förlåt Julia!  Idag känns anars som en bra dag solen skiner hyfsat bra iaf och ja jag mår okej :D

Jag ängnar dig inte en tanke du bara existeras hos andra. Allt blev så jävla fel så konstigt och det hemska är ju att det är så här det är. Det blir ett avslut det blir bra, inte för dig inte för mig men det blir ett avslut ett farväl.

Men gaaaaaah!

Igår var jag och tittade på när Retarded Bananas spelade, var där med Madde aka kryckmongo <3, träffade Emelie och Sofie där också. Var skoj, satt mest där nere där kunde man prata och ja Madde slapp trapporna. Senare på kvällen åkte jag till Sandra och Elinor vi tittade på tv och jag somnade på soffan. Aaah hade en trevlig lördag och idag har jag bara jobbat.

Jag är glad, jag mår bra allt är bara fint. Jag skrattar och jag lermen samtidigt knager en liten konstig kännsla kvar innom mig. Den känslan är sorgsen och bara tom. <3

Jag vill bara strypa dig!

Nej ni vet inte vem det är eller vad det handlar om, är iaf absolut inte den ni tror om ni skulle tro något :) Kom just hem har vart på stan med Pernilla på en kvällsfika och massa prat. Stackaren är nervös inför imorgon hon ska springa gbgvarvet, duktig är hon! Träffade även Ebba en snabbis innan och fixade födelsedagspresent. Höhö. Idag kom mina grejer från HM okej skorna var slut men de andra fick jag jag blev massa glad :D Imorgon ska jag träffa Madde, underbart!  Orkar inte berätta mer om min dag var inte därför jag skulle skriva. Men innan jag skriver ska jag bara tillägga att ni måste kolla in Sandra Wänns blogg. http://sandrawann.blogg.se/


Gaaaash att jag blir så arg blir skakig i hela kroppen, gaaaaaaaaaah! Det kommer inte sluta bra det ska det inte. Vill egentligen bara skrika på dig, bara höra min röst och veta att nu försvinner alla agrissioner allt hat alla onödiga kännslor som tar massa skit plats inom mig.jag kommer inte skrika jag kommer inte slå ska bara låta det gå. med tiden försvinner allt. Tiden läker alla sår, jag har inga sår som ska läkas men tiden fixar allt ändå. Titta på dig själv och inse det vi alla andra redan ser.  Patetiskt nog lär du inte fatta och jag skiter fullständigt i det.

Skolan!

Nu sitter jag i skoaln och ja Sandra gumman sitter bredvid och skriver i sin blogg :D Vi har samma överskrift och skrattar, lite störda är vi allt. Snart är det basmöta sedan ska jag vara med på friatextiler. Denna helgen känns ganska chill, ska hem efter skolan idag! Imorgon blire träffa madde och sedan titta på när Johanna spelar. Får la se hur det går. Jag är på bra humör iaf och det är ju det viktigaste!!! Skrattar fortfarande åt det där icke skämtet :D Igår kom jag hem vid tio efter jobbet mådde så illa att jag fick springa in på toa och spy, blev helt skakis i hela kroppen efter åt. Kändes som om halsen bara svullnade. hatar att spy, vill inte bli sjuk nu. men tror att det är pga av att jag har så mycket att göra åh att jag stressar.. xD Nu ska jag till basmötet sedan aahh hörs vi ikväll, då kommer även en länk till SANDRAS BLOGG!!!!  Bajs basj på er, skit ner dig eller ni ja blir bara arg ibland.

Puss på er! / H


Min dag, torsdag 14/5

Idag var jag i skolan typ tjugo över åtta, helt ensam. Fick närvaro på idrotten och skulle gå men då komm anna och Sonia så vi gick en prommenad. Naturen är ju lite fin. Jag och Anna gick till ica sedan och handlade lite. Hon köpte frukost och jag choklad. Godis är ju äkta kärlek men nu börjar bli tjokis så ska dumpa min kärlek, bye bye godis :( Idag blire UNG och sedan jobbet. Igår var det utbildning inför kulturkalaset hihi det var kul, happy face!!!! Blir två utbildningar till nästa är i juni. Nästan så jag längtar. Jag är hemma nu men ska väl iväg snart. Måste verkligen få igång en regelbunden träning men ja är svårt när det händer så mycket nu hela maj. Så fort maj är slut är min kalender tom, jätte skoj >.< hahah. Jaja men nu ska jag inte sitta här mer, ha en fantastisk torsdag!

Jag längtar till Stockholm nu, till syster och ja bara skönt att komma bort :D

Jag är inte arg, inte ledsen, inte besviken, jag är ingenting. Förstår bara inte men orkar inte grubbla över det längre. Det är ingenting, jag är ingenting känner ingenting, vill inte det heller. Det är bra, tror till och med det är bättre än bra nu.

Ny vecka

Sitter här ska till tyskan strax måste bara packa mina gymkläder först. Hade maikyrprov idag och ja det gick okej. Nu ja nu igen är det bra. Inte mycket kvar, blir stockholm den 22:a maj och ja najs! Jobbar massa nu men det är bara skönt. Trivs där. Ska bli skönt med sommarlov sedsn även om jag ska jobba. Igår kom leendet tillbaka och jag bara skrattar. UInget skämt men jag lär skratta åt det läääänge. Lärtr mig att man vet bäst själv.

Nus ka jag snart ner till skolan och hämta min svenskabok, har läxa tills imorgon och jag glömde grejerna där >.<

puss

Lördag igen.

Hejsan hejsan.

Idag har jag sovit länge med dåligt, känns inte riktigt som om jag somnar ordentligt. Men men, nu sitter jag här och ja tror som sagt att det blir till åh leka med Sandra idag. knakse får åka till henne på akuten, jag ska bara äta först. Igår jobbade jag och ja det gick bra är rätt roligt också. Ska jobba imorgon också, är skönt att göra saker jag måste vara sysselsatt heeela tiden xD Ja känns som om maj kommer gå riktigt fort sedan är det sommarlov :O

Puwsar / H

För två årsedan..

Jag minns kvällarna jag minns ångesten, känner den krypa närmare och närmare. Jag trodde att det var över, att det för alltid var borta. Så fel jag hade. Det blir inte som förr, det blir det aldrig. Jag känner begäret om kvällarna när solen gått ner, då kryper det mig inpå skinnet och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det har varit lugnt ett tag väldigt länge faktiskt. Börjar undra på om det någonsin har varit bra eller om jag bara har låtsas.. Det är inte som förr för nu är nu men jag känner igen kännslan, den obehagliga känslan. Att ha kontroll att jag kontrollerrar. Siffrorna tittar jag på igen kicken finns inte längre, målet och betydelsen är borta. Jag bryr mig om vad spegeln visar. Det ända jag vill är att kunna titta på mig själv och bara le. Inga jobbiga känslor bara ett leénde och en tanke, du är fin. Jag har jobbat mig dit sakta men säkert. Är så nära nu och då känns det som om jag backar.

 
Väntar på smällen, den stora smällen. Vill att den ska komma smatidigt som jag inte vill. När den kommer så lär det bli så konstigt vet inte riktigt vad som händer. Hoppas på att det händer snart så jag kan lägga det bakom mig. Behöver det men jag måste våga ta smällen och choken först. Nu är jag bara tom, min blick är blank. Jag är bara ett skal som min själ har lämnat. jag måste klara mig igenom allt innan den kommer tillbaka. Jag hatar att jag tänker och känner men ändå inte. Det är som om det inte är på riktigt. Jag gå i en dimma, drömmer en massa men när jag vaknar är jag inte säker på om det har vart verklighet eller en dröm. Allt har rasat, allt!

Inte okej

Det är inte okej, det kommer aldrig att bli det heller. Jag har inte fattat vet inte om jag någonsin kommer att förstå. Jag hoppas att jag gör det men sedan så kankse det är bäst att slippa. Jag limmar på ett leende och mår okej. För er som inte ser. Ni andra vet men förstår och låter det vara. Jag fixar, med massa jobb, träning och plugg. Det blir okej då. Okej? Förstå mig och låt mig vara när jag inte vill. men snälla försök lite iaf jag vill inte bli ensam.


Jag tänker vara den jag är eller låta mig bli den jag ska bli utan att hindra det. Nu sitter jag här med sönder noppade ögonbryn, ser ut som jag gjorde i åttan/ nian xD Allt ska bli annorlunda, tror det behövs. jag duger kanse inte som den jag är, eller jo det gör jag. jag är bra, bättre bäst. Det är vi alla!  Orden bara skriver sig själv, jag är inte hungrig, inte trött bara tom.

Sov gott! Puss

Första dagen på jobbet.

Kom just hem från jobbet, började kl 12:00 slutade 19 :00. Det var riktigt roligt, tror att jag kommer trivas där. Hela dagen har jag vart på jobbet så kommer nog mina närmasta söndagar att se ut. Jobbet gick helt okej fick sålt två abonemang. hihi jag sög inte iaf xD Men skönt att veta att jag alltid har något att göra sedan blir det ju en del träning också. På måndagen den 18 maj ska jag på arbetsintervju för att jobb som jag kanse får börja på till hösten. Får jag det komme rjag jobba dubbelt xD Men men, pengarna ska antingen gå till mitt körkort så jag aksne kan få bli aupaire i USA eller så sparar jag till min utbildning. Ett startkapital är alltid bra att ha. Nu ska jag skriva min tyskauppsatts.. Bajsaner sig kan den göra.. jag vet inte ännu om det blir skola för min del imorgon, jag vet inte tror inte men ja mamma vill att jag går.. Får se helt enkelt. Hoppas att ni har haft en bra söndag?

Puwsar / H

Otur!

Jag har haft otur hele veckan, inte var det bättre igår. Dagen var riktigt mysig, var med Pernilla det blev fika och glass i solen. Efter det åkte jag hem till Ebba och ja vi pratade lagade mat, jag sminkade henne och så gick vi på promenad. När jag sedan skulle åka hem kom jag till stan fick vänta lite på vagnen och sedan kom den. Fan vad skönt tänkte jag. Satte mig och fortsatte lyssna på musik, men vagnen stod bara stilla.. Efter ca tio minuter så sa föraren att det var strömlöst så vi kunde inte köra. Efter ett tag fick vi veta att det var en polisbil som krockat med en spårvagn vid GP huset. Det tog tid att få ordning på allt. Träffade en äldre dam som också skulle till gårdsten, slapp stå ensam. Efter ungefär 50 minuter stående i stan kunde vagnarna äntligen börja åka. Vi kom till angered där vi fick en chok det är 32 minuter till bussen! Det var bara att börja gå. Kom hem vid 2 tiden, jag skulle vart hemma halv ett >.< Jaja jag har som sagt haft otur hela veckan, jag hoppas nästa blir bättre!


Puwsar / H

RSS 2.0