En vecka sedan sist..

Jaha nu har jag gått i skolan ett tag. Jag trivs faktiskt. Fredag, lördag och söndag hade jag panik över skolan, det var Angered inte Polhem! :O Efter måndagen känndes det bättre. Riktigt helt bra och hemma kommer ta ett tag innan det känns, "som vanligt" blir det väl tillslut. Men jag vet att jag har valt rätt :) Idag kom lönen, hihi^^ Gissa vad jag gjorde då? Jo jag var på stan och handlade :) Massa nya grejer plus att jag hämtade ut mina nya glasögon. Jag har inget planerat för någon dag framöver, tänker ta det lite lugnt ett tag nu. Är inte jätte aktiv här men ska bli det så småningom, jag lovar.
Puss på er tills vi hörs igen <3Ja, efter sommaren nu så är jag aningen brun och mörkhårig.. :)

Onsdag!

Känner mig lite krasslig, somnade halv tio igår vaknade halv elva idag. Ändå var jag trött som bara den. har ätit en del huvudvärkstabletter för har haft en sådann extrem huvudvärk idag :( Inte gjort så mycket idag förutom att gå ner till angered och titta där en stund. Nu sitter jag här och ska snart skriva ett brev till min kära syster :)

Idag..

Har varit och hälsat på kusin, kusinbarn och morbror ida :) Det var lite skojigt.. Nu sitter jag hemma mår halv kasst :( Är så himla sjukt nervös inför torsdag!!!! :O

Måndag morgon..

God morgon!
En ny vecka har börjat och på torsdag bär det av till skolan. Har vaknat nu efter en lite annorlunda natt ;) xD Inget planerat för veckan än men det brukar oftast dyka upp saker under tiden. Är morgontrött just nu så är inte pepp på att skriva.

Jahaja..

Jaha, nu har jag blogg också :) Kl är sent på natten och sitter här och är aningen skakis.. Men men kommer säkert börja blogga mer senare och tyvärr för vissa kommer det bli en del mode. Sådant gillar jag. Ska inte blanda in mig själv personligen i inläggen inga kännslor eller så. Men nu ska jag sova och imorgon ska jag fixa med bloggen. Natti natt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0