Hejsan svejsan

Hej, ja nu sitter jag här igen. Det händer inte mycket i mitt liv just nu så finns liksom inget att skriva om.. Ikväll ska jag till Pernilla och äta massa onyttigt xD Men ska träna imorgon så det är lite okej :) Idag vaknade jag alldeles för tidigt och det var inte skoj.. Är jätte seg. Sandra och Elinor flyttar nu i helgen och Julia sa att lägenheten är jätte fin, måste åka och hälsa på någon dag :) <3 Hm, vad mycket som förändrats senaste tiden.. Igår avslutade jag kontakten med min kurrator. Vi har träffats regelbundet i 2 och ett halvt år! Det är ganska mycket, pratade om hur jag var när jag började där och hur jag är nu. Det kändes inte som jag det hon berättade, fan vad konstigt.. Nästa vecka blir det nog 3 arbetsintervjuer, och jag vet inte vad två utav dem är för något. Duktig jag är xD Men nu ska jag göra mig i ordning.


Trevlig helg! Saknar er <3!

Puss / H

Skriva lite..

Ja, nu sitter jag här har läst lite olika bloggar och är allmänt seg. Våffeldagen idag och gissa vad, jo jag har ätit våfflor :) Det var gott, sedan har jag suttit och pratat med mamma. Vi pratade om allt och ingenting, var riktigt skoj. Jag inser att jag kanske inte mår så bra som jag brukar låtsas att jag gör. Allt ät bara kaos i mitt huvud och jag vill egentligen inget annat än att bara lägga mig ner. Bara ligga riktigt stilla och andas. Men jag står ut för jag vet att det har varit värre, funderar på om jag ska ta tillbaka lite av mitt gamla jag. Den diciplinerade tjejen som är bestämd. Nu är jag bara virrig och hänger runt. Känns som om vuxenlivet knackar mig på axeln men jag är inte riktigt beredd än.. Vill ju vara barn lite till, slippa allt ansvar alla tankar på vad som händer sen. Jag vill kunna leva i nuet och bara vara, det ända jag ska tänka på är andas in, andas ut.. Men ja nu blir jag 18 till somarn och tro mig det var roligare att fylla 18 i huvudet för några månader sedan än vad det är nu. Som sagt vuxenlivet knackar mig på axeln och väntar vid nästa hörn. Fan vad allt är komplicerat..






Fan ta dig för att du har fastnat i mina tankar, vill hata dig för det men går inte. Helvete jag är ju isprinsessan..

Tisdag

Nu sitter jag här hemma, hostar som ett svin. Känns som om lugorna ska ploppa ur.. Inte skoj någonstans. Måste verkligen på peka att jag mått bättre. Detta kommer ju så lägligt nu när jag planerar på att börja träna igen. Jaja bara till åh bli frisk. Jag borde ringa min chef på gårdstens bostäder och prata med henne om jobb i sommar men jag går nog heller dit imorgon. Jag är för sjuk för att orka med Modellab :( Ja imorgon blir det till att sminka igen i skolan, KIZZ tema, lite svårt xD
Men jaha nu ska jag iväg.

Puwsar / H

Fredag igen :O

Jaha nu är det fredag igen, jag har just gjort mina inlärningsmål till basgruppsmötet idag, känner mig duktig. Ska väl strax börja promenera ner till sjukgymnasten i snön,sedan blir det skolan. Jag tittar på mig själv i spegeln och ser att jag har blivit tjock! Jag har gått upp 14 kg de senaste två år en. Fatta att jag var - 14 kg för två år sedan :O Det är för mig helt ofattbart. Om jag hade varit så smal nu så hade jag ju inte funnits, hur hade min kropp då sett ut, fett behövs ju... men men jag har slutat äta godis och är inte ens sugen på det längre, iad blir min 5:e dag utan och jag har barar typ 3 veckor kvar sedan xD Min vecka har varit allmänt ointressant pluggat och träffat kompisar. Igår så var jag hos Therese, vi dracka kaffe. Ovanligt ;D Mys på att träffa henne var skoj att prata vi pratar alltid en massa. Jag söker massa jobb hela tid och ja det börjar bli liute irriterande att inte få något. Men snart orde jag väl ändå få svar? :D  Inga planer till helgen, blir väl hemmasittar helg. Men det är också lite mysigt. Blir nog att jag drar ett pass på gymmet imorgon :)

Puwsar / H

Melodifestivalen

Igen var det andra chansen och jag, Sandra och Elinor satt hos mig med godis, kakor, shops, ostbågar, choklad och saft framför tv:n. Det var lite mysigt vi skrattade åt bidragen och skämdes över Sverige lite då och då. Sedan blev det spela spel, kortspel satt vi länge med sedan blev det tjatigt och vi spelade memory. Gud vad längesedan jag spelade det xD men det var en riktigt trvlig kväll kändes skönt att inte direkt göra någonting men ändå ha kul. Senare på kvällen ringde Tim och han och hans kompis Toni kom hit. Båda vara la lite trötta sega och ja. Så blev att vi tjejer fortsatte med vårat Toni åkte hem efter ett tag och Tim somnade på madrassen där han fortfarande ligger kvar nu typ 10 timmar sen han somnade xD Senare idag ska jag väl plugga, har tyskaprov imorgon som ska göras och sedan måste jag skriva klart mina noveller... Hoppas att ni alla där ute har haft en trevlig helg och att söndagen blir lyckad den med trotts detta pissiga väder.

Puwsar / H

Lördag.

Jaha, nu sitter jag här och väntar på ett sms från sandra :)  Blir myskväll med dem idag. Dagen började iaf med att jag vaknade och hade haft värsta myskodrömmen :S Höhö kändes som om jag sovit i en vecka vilket var fantastiskt skönt! Sedan fick jag mami att åka till stan med mig och jag fick en ny väska! happy happy på det <3 Ja det var typ min dag, knaske inte det roligaste med det var skönt. Ja nu lyssnar jag bara på musik och väntar på flickorna <3

Puwsar / H

vardagslyx

Idag har jag unnat mig vardags lyx, var ute och åt kina mat med Pernilla. Sedan blrv det fika fter det. var riktigt mysigt, vi pratade pratade tiden barar rann iväg. Nu är det helg får se vad den har att bjuda på. Lite plugg vet jag redan -.- Men ja tänkte barar berätta om min mysiga kväll.

Puwsar/ H

Sitter i skolan

Jag har just nu nästan skrivit klart min dystopiska novell, bara den utopiska kvar då xD hahah men det fixar jag tills på fredag! Imorgon bblir det simma, träffa Towe och kasnke Therese. myspys på det. Idag har det vvart skola, har en lektion kvar. Sedan är det hem och tillkvällen blir det en fika me Lasse. ska bli skoj. ja och fter det måste jag antagligen åka till Tim och lämna hans mp3 osm han såååå gärna vill ha. Stackarn har vart utan den i typ 4 dagar. jaja. Min arm är mega bajs cepe och jag hatar det.´Det ända jag vill är att den ska bli som vanligt så att allt bli som vanligt. Igår var jag på promenad med angelica i nästan tre timmar. Det var riktigt rolig och skönt. Andades frisk luft och pratade gamla minnen. Vi stod varandra nära, klev några steg bakot och fick ett hyelt av mellan oss. Ingen  vågade eller ville ta det där första steget ut i vattnet. Men nu har vi mötts halvväg och det känns bra! <3  jag vet inte riktigt hur jag mår nu,ibland är allt bra men samtidigt är jag helt jävla rörlig i  alla känslor. kan brista ut i gråt när som helst eller så barar gapskrsattar jag.  och vet ni jag har ett helt sjukt behov av choklad och godis. fattar fan inte vad som är fel på mig xD Jag dumpade vinter jackan idag och  hoppas verkligen att jag sluipper ta fram den igen. Mne man vet ju aldrig det är ju Sverige och Göteborg.

Nu har jag skrivit en del och ska strax gå ner på min sista lektion.

Puwsar / H


Gårdagen

Igår var en slapp dag till en början sedan blev det party :) Hihi kul att få vara med dem man tycker om igen plus lite nytt folk. Kvällen slutade bra, var hemma vid två och jag total däckade för att sedan bli väckt någon timma senare av telefonen. Idag blire bio blir la skoj, kommer inte ihåg vad filmen heter som jag ska se.








Jag vill vara ensam bara vara jag slippa allt annat. För så fort något hänbder är det någon som ger mig en blick som säger fy vad du är dålig. Inom mig finns rösten som viskar hora hora hora, det är det du är. Äcklig och värdelös. Ibland vill jag tro på den rösten men samtidigt vet jag att den har fel. Den rösten är bara jag som kritiserar mig själv. Jag vågar liksom inget annat. Det insåg jag igår när jag var som jag var och allt blev som det blev, jag trodde verkligen inte jag skulle vakna idag. Den känslan var hemsk. Jag ville inte sova för jag viste inte om jag skulle vakna igen men samtidigt var sova det ända jag ville.

RSS 2.0