Valborg

Hejsan!

Iadg hade jag en onödig skoldag, men jag Anna och Angelica gick en kort promenad med George sedan skrv vi klart svenska debattartikeln och fick gå hem. Skönt. elller ja de andra hade engelska sedan men det var ju låååååång håltimma tills dess så hahah xD Kom hem duschade och har pratat med folk på  msn. Ikväll blir det att vara med lite gamla kompisar, Sofia som bjöd med mig. Ska bli kul. Får se om jag hinner med att titta på Kortegen innan men jag vet inte. Nu väntar jag på att maten ska bli klar sedan ska jag göra mig i ordning, ta på hela rena kläder xD Imorgon blir det plugga lite tyska, träffa Pernilla och sedan vara med Ebba. Ska provsminka henne så jag vte hur jag ska göra innan hennes bal. Lördagen är fri, skönt! Blir kanske lite träning och lite pluggande. På söndag ska jag jobba, första gången hoppas verkligen att det ska gå bra. Jag är bara lite nervös... Ja det är vad jag har framför mig. Nästa vecka blir det träna mins två gånger och jobba tre gånger. Ska bli så skönt att ha något att sysselsätta mig med! Rensa tankarna få bort alla andra kännslor bara göra saker. Fick nyligen veta att Petra kommer ner till midsommar och min födelsedag. Hihi ska bli skoj, ut och äta med en del av familjen när jag fyller år :)

Trevlig valborg!

Puwsar / H





JÄVLA PUCKO FAN FAN FAN, GAAAAASH ORKAR INTE!

Det var som att släcka lampan..

Det blev inte plötsligt egentligen var det nog uträknat men det känns ändå konstigt.. Fast jag vet ändå inte riktigt det kanse är bra nu, så som allt blev. Men ja det var verkligen som att släcka lampan.. Poff!

Vet inte riktigt faktiskt

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, skrev massa förut orden bara flöt i hop det blev massa meningar. jag är arg jätte arg över att jag klantig som jag är har tappat min telefon.. Kommer irritera mig över detta länge men ja inget att göra åt. Helgen har väl vart trevlig umgåtts med vänner. Skoj skoj. Imorgon börjar jobbet och denna veckan blir det riktig träning. Från och med nu är det träna regelbundet, jag vet att jag sagt det förr men nu gäller det. Sedan blir det jobba regelbundet också och så kommer pengarna rulla in med jämna mellanrum. När första lönen kommer ska jag betala av några skulder sedan blir det att köpa ny mobil, eller det gör jag nog innan xD

Ja jag vill inte skriva mer nu.

Puwsar/ H

Min onsdag

Idag var jag i skolan, som vanligt xD Gick hem tidigt eller hem och hem åkte in till stan hamnade på arbetsförmedlingen och lämnade av några CV där. Sedan givk jag runt på stan lite, fixade det sista till Tims present. Köpte en sak jag sett :) Han fyller ju år på fredag, grattis grattis. Satte mig på fröken Ohlsson och åt en sen lunch och läste min bok. Riktigt mysigt! Sedan åkte jag till masthugstorget för en jobbintervju. Den tog två timmar, aningen segt men nu hoppas jag på det bästa. Kom ganska nyligen hem och ska väl inte göra så värst mycket. Är onsdag vilket innebär Greys anathomy! Imorgon börjar jag sent för jag är speciell. Nje men de andra har natur eller svenska gramatikprov.. Jag har gjort provet och läser inte natur, varav sovmorgon. Imorgon ska jag även träna, ska komma in i rutin nu. Har vart lite tjockis på senaste... Mne nu jävlar ska det bli andra bullar!!!!

Puwsar / H

Fredag 17/4

Hejsan!

Idag har vart en trevlig dag. Vaknade och gick ut på balkongen för att sola, låg där ett tag. Sedan blev det att fixa sig och promenera ner till sjukgymnasten och skolan. Hade bara basgruppsmöte idag, rätt skönt. Åt middag med mamma och sedan åkte jag till skatteverket, får tillbaka ca 2000 på skatten! Lagom till min födelsedag, det tycker vi om. Sedan strosade jag runt lite i stan. Klockan 5 satt jag på möte angående jobbet på kultur kalaset. Åh vad jag längtar verkar jätte roligt! Sedan så tog jag en tripp i trädgårdsföreningen, bara gick och njöt av att solen sken. Kan det bli bättre? Kanske lite.. ;) När jag kom hem var jag ute lite med Jessica, vi pratade och ja gick. Som vanligt helt enkelt. Nu sitter jag här, har just ätit glass och chips, känner mig lite fet men äsch från och med måndag blir det hård träning! Det har jag bestämmt. Imorgon blir det till att träffa Towe och sedan åka till Tuve för att titta på Tim och Johanna när de spelar. Alltså deras band. Hoppas att ni får en trevlig helg.

Puwsar / H

Annandag påsk

Hejsansvejsan! Sista dagen på lovet, känns rätt så bra men ändå inte. Inte många veckor kvar till sommarlovet nu, men fortfarande en del att göra i skolan. Blit till att hålla igång lite och sedan bara jippie det är slut. Idag blir en slappar dag, klanse träffa någon lite senare, men får se. Har pluggat lite till mitt manikyrprov som är på onsdag. Det är en del svåra grejer som vi ska kunna.. Funderar på att skriva mina förklaringar till friatextila metoder. Det ska vara klart vecka 22 så är lite bråttom. Hm hm..s edan måste jag hinna göra sista matten och ja det är nog det jag har kvar. Lovet har vart skoj umgåtts med en hel del kompisar men hann även med familjen också. I går vaknade jag med ungefär 8 myggbett usch vad det kliar.. Nu ska jag iaf plugga lite, fixa ihop lite mat och bara njuta av ledigheten.

Puwsar / H

Ta det som det kommer.

Efter massa prat, en del tårar och lite tankar på framtiden känns det faktiskt helt okej. Saker och ting förändras vare sig man vill eller inte. jag måste gå igenom allt i mitt huvud verkligen förstå det.. Tillslut går det och jag fattar. Då släpper allt. Det hade vart ett tråkigt liv om allt bara hade vart som det var. Jag vet inte vad som händer eller vart jag står imorgon, om en vecka, till sommaren eller ja. Vet ingenting om framtiden. Vad jag däremot vet är att jag vågar mig in i framtiden.

Borås.

Idag åker jag till min bror, hamnar alltså i Borås. Ska bli skoj, kommer inte ens ihåg när jag senast var där.. men tror att det var 2007 någon gång. Ett jävla tag sedan alltså. Ja får se vad som händer där men ska bli skönt att bara komma bort. Även om ett nu är för att kort tag. Hade jag kunnat hade jag nog låst in mig i ett rum med en säng, en tv, några böcker och något man kan äta och dricka hela lovet. Det hade vart skönt, bara komma ut nästa tisdag. Men jag får ta det som det är och leva med mig själv och jag. Det är ju bara jag, därför det gör ont. Jag gör ont.



Ont, det gör ont, riktigt jävla ont..!


Puwsar / H

Min söndag.

Jag är arg irriterad och bara bajs! Fuck you! Men jag min dag idag var trevlig. Gick på stan med Towe satt på donken och åt glass hur lääänge som helst. Belv massa prat. sedan bytte vi till en annan donken och käkade mat ist. Vi är duktiga :D Det var jätte skoj, alltid kul åh träffa henne <3<3.

Nu sitter jag här och har en massa agritioner och vet inte hur jag ska få ut dem, att slå en kudde fungerar inte xD

Nu måste jag la skriva här lite mer..

Hej!

Nu har lovet börjat och gud vad skönt det är. I fredags var jag i bergsjön hos Sandra och Elinor, Julia och Thereze var också där. Blev mys och massa prat, mest om bebisar, blöjor och ja andra minnen. Jag och Sandra gick ner till affären och köpte godis och chips sedan satte vi oss i soffan och tittade på tv. Men ja det var inget bra på tv så det blev att vi satte på lilla sjöjungfrun, det var längesedan man såg den serien. Sov där och sedan var det upp tidigt och åka hem samtidigt som Sandra skulle iväg och jobba. Var hemma hela dagen igår sedan blev det att åka in till stan och möta Madde, Sofie och Towe. Tog förfan typ två timmar till backaplan! Fitta på kollektivtrafiken!!!!!! Ja till slut kom vi fram till Vingen i torslanda där spelningen var. Vi sitter på bussen och Sofia säger : Vingen är där, vi ska av. Så blir lite små panik och hinna av, vi ville ju inte åka för långt. Sedan lyssnade vi på Retarded bananas som spelade i början sedan fick vi vänta på att Soulstorm skulle spela, de spelade sist. Vi hann med ett och annat i den väntan. Blev bland annat så att jag, Madde och Towe letade pizzeria och när vi hittade en delade vi på en pizza. Mums! Blev till sist hemväg och väl hemma gick jag och la mig direkt. Fick sova i elva timmar, det behövdes! Idag blir det en fika med Towe sedan blir det väl bara att ta det lugnt. Har vart en skojig helg.

Veckans planer ser ut så här.

Imorgon ska jag ta det lugnt, prata med min chef från Gårdstensbostäder och sedan träna. På tisdag ska jag åka till Borås och hälsa på min kära broder. Därifrån åker jag på onsdag sedan till landvetter och Julia för en tjejkväll där, ska blir riktigt skoj! Resten utav veckan är ganska öppen :D Måste la plugga lite har ju manikyrprov direkt eftre lovet..

Ja nu har jag skrivit lite, orkar inte mer nu. Ska göra mig iordning och kanske läsa lite i min bok.

Puwsar / H


RSS 2.0