Bio.

God morgon på er alla :) Nu sitter jag här medan min bror håller på att packa. Idag blir det en allmänt seg dag. Blir att gå på stan och sedan blire bio på kvällen. Blir mysigt. Sedan så är det ju snart nyårsafton, höhö xD Nytt år och ja det känns la rätt skönt fast samtidigt så har det här året faktiskt varit riktigt bra. Underbart! Nu hoppas jag bara att nästa år blir lika bra om inte bättre. Med vännerna på min sida borde jag fixa allt! <3

Puwsar / H

De senaste dagarna.

Hejsan det var ett tag sedan. Men jag har inte haft tillfälle att skriva. I torsdags var jag iaf på bio med familjen vi såg  "the duchess" den var  faktiskt bra. Inte bäst men bra. Sedan har jag varit  hos Tim och typ degat xD I går var jag på bio med hans familj, vi såg "austrailia" och den var alldeles för lång. Sedan var vi ute och åt, och mat är alltid gott :D Åkte tillbaka till Tim sedan och spelade wii xD Fan det var lite skoj. Idag var det då fika hos Aina och Helmut, blev som vanligt massa prat. Nu har jag nyss ätit och sitter här, ska strax hoppa in i duschen. Sedan så blir det av till Therese och imorgon blir det bio igen, fast med Sandra :) Hiih^^  Har saknat mina flickor men nu är de hemma igen! <3

Outfit på förlovningsfesten 13 december.



Kjol- Gina tricot
Skjorta- Fått av syster
Smyken- Konfirmations pressenter
Väska- Gina tricot
Skor (pumps) syns inte men iaf- Din sko

Julafton!!!

God jul på er! Jaha idag har varit så som alla julaftna innan, mat kl 2, kalle aka kl 3 och efter det julklappar :) det blev en lyckad ju i år, fick det jag önskade mig.
 Jag fick då:
  • Viva la diva ögonskuggspalett 48 ögonskuggor :D
  • Massa smink tillbehör och lite smink
  • Manikyr grejer typ och nagelack
  • Emma mias dotter- bok
  • En pyjamas
  • Pengar
  • Halsband
  • Marilyn Moonroe glas av Angelica och Sofia :)

Ja nu ska jag snart äta julgröt med familjen, det är kul att vara med alla. Familjen är bra! <3 Nu när jag sitter här hör jag hur mamma håller på i köket och min syster och bror sitter framför tv:n och pratar. Imorgon blir det julbio som vanligt, komme inte ihåg vilken film vi ska se men det kan jag skriva om imorgon.
Kommer bilder på julklapparna också eller iaf några.

Puwsar / H

Min dag.

Måndag idag då, helgen har varit rätt lugn vilket har varit riktigt skönt! men idag har b ara varit helt kaotiskt xD Träffade Pernilla över en fika det var kul, vi pratade och koollade lite i affärer. Sedan blev det till att träffa Angelica och Sofia, fick min julklapp. Får se vad det är på julafton, guuud vad nyfiken jag är! Efter det blev det köpa julklappar och träffa Thereze, Joel och Sandos för ytterligare en fika. Myspys igen :) Jag är rätt stolt har lyckats hitta alla julklappar idag också :D Nu sitter jag här trött som ett jävla as. imorgon kommer Petra och vi ska på stan ett tag sedan ska jag träffa Madde också, det var läääääängesedan. Nu ska jag nog sova skriver mer i veckan. God jul på er!

Puwsar / H

Bye bye Sandra! :(

Igår kväll drog jag till Sandra och vi satt och kollade på tv. Blev kanalkampen 2 och lite andra udda filmer xD hennes katter var enormt kel sjuka och tiqhuila satt och snuttade på mina händer hela tiden xD När jag skulle sova fick jag fan lägga mig under täcket för att komma undan :O Vi blev hungriga och skulle göra pasta, men hon hade ingenting till, inte ens salt! Jag gick över till grannen och skulle låna liiite men fick typ en deciliter xD  Det var en mysig kväll <3 Idag åkte vi till Elinors lägenhget och fixade en matlåda till Sandra och hämtade hennes väska. Sedan blev det in mot centralen. Nu har hon åkt och jagf är hemma igen. Det är lördag och vi får se vad kvällen har att bjuda på :)

Puwsar / H

Fredag.

Nu har lovet börjat och gud vad skönt det är. Men när jag tänker framåt så känns det alldeles för kort. Men men. Elinor åkte hem idag och imorgon åker Sandra. var i skolan kl. nio idag och fikade sedan så blev det att titta på ny musik eleverna som sjöng julsånger, de är duktiga :D Efter det åkte jag hem och jag har varit hemma hela dagen. Nu ska jag iväg till Sandra och mysa ochy imorgon blire att följa henne till tåget. mera uppdate i morgon :)

Puwsar på er/ H

Ledig idag :D

Nu är det alldeles stax lov :) Idag skulle jag åkte till svfi avslutning men ska vara med Therese istället. Nu strax ska jag till Elinor och Sandra, sedan träffa Therese och Angelica. Jag och Angelica ska köpa Sofias julklapp :D HIhi^^ Ska bli kul med lov, riktigt skönt. Känns dumt att jag inte har köpt några julklappar än men min lön har inte kommit -.- BAJs!  Men den kommer väl snart. Nu ska jag nog sminka mig och sedan åka iväg :)

PUSSS / H


P.s
Fuck för mitt hjärta och mina tankar!

Klädval på svågerna 40års fest.



Bara lite minus sedan så blire bra. Hej gymmet :D

Det kommer gå åt helvete igen...

Ja nu sitter jag här igen, ska strax träffa Sessan gumman. Myspys på det! hade ett matteprov idag och helvete det gick dåligt! Igår tittade jag ju på titanic med Sandra och Elinor, faan vad bra den är. Blev la en och annan tår (a) Men nu sitter jag och tänker och hatar mina känslor för fan det är ju på riktigt. Jobbigt när det liksom existerar :(  Sedan så inser jag att det är 2 årsedan nu snart fatta 2 årsedan. Innan dess ahde jag aldrig en tanke på att göra någor sådant. men sedan kom dagen, det är faktiskt julafton som är årsdagen men men. jag satte fingrarna i halsen och bara lät allt komma ut. Det blev min drog. Tomhetskännslan var så underbar. Nu var det faktiskt ett tag sedan jag gjorde så men jag har en ond känsla som säger att jag kommer falla tillbaka.. Jag vill inte, vill inte hamna i det träsket igen. Om jag gör det så kommer jag inte orka ta mig ur då får det vara. det är inte kul men fan! Julen är den tid på året jag hatar allra mest, det är bara mat överallt. Mina onda andrar tar över..

Titanic!!!

Jaho nu var denna skoldagen slut.. Antagligen var det min sista för i år :D Men men imorgon är det matteprov usch inte alls pepp... :( Men för ikväll är jag ju aspeppad, ska hem till Elinor och mysa framför tv:n med henne och Sandra. För vet ni vad, ikväll visas TITANIC!!!!!!!!!  :D

Puwssar på er / H

Vad fan har jag nu gjort mot mig själv..

Åh guud.. det jag sa inte skulle hända har hänt. Fan fan fan. Men jag har lärt mig av mina misstag så jag tänker ta tag i det. Jag måste det och jag tänker göra allt bra även om det inte blir så som jag vill. Men men nu är helgen slut och ja den har varit rätt lugn och skön :) Inte så mycket att berätta men jag saknar mina flickor!!!!!!! <3<3<3 Ska snart till tyskan och träffa Sofia myspys :)

Puss / H

Lördag morgon.

Vaknade runt halv elva imorse och sedan dess har jag nog inte gjort så mycket. Typ smsat lite med folk^^ Eller jo en sak har jag faktiskt gjort och det är att jag har skickat in en ansökan om att få jobba på Liseberg nu till sommaren. Jippie jag hoppas iaf :) Ikväll blire att fira Benin och hennes förlovning, Grattis gums! Sedan får vi se vad kvällen bjuder på ;) Innan det blir av till förlovningsfesten så ska jag sticka lite och plugga lite matte. Borde ju försöka vara duktig xD

Puss puss / H <3

Kvällens klädval.



Tunica-ginatricot 149kr
Väst- Angelicas
Kofta- KC
Har även ett par svarta jeans från Ginatricot 100kr


Fredag!

Jippiee äntligen fredag! Och jag tycker att jag börjar bli duktig på att skriva här i min blogg :D Nu är det bara en vecka kvar innan lovet börjar och gissa om jag längtar :) Min dag idag har då varit aningen seg, inte riktigt något att skriva om. Sandra har flyttat in hos Elinor nu iaf fast hennes katter bor kvar i hennes gamla lägenhet. Jag har inga direkta planer för helgen, kanske ska träffa Sofia för att köpa Angelicas julklapp och så kanske jag kan träffa Madde coh lämna hennes kläder :) Sedan borde jag nog plugga lite matte^^ Men nu tänker inte jag tråka här mer utan vi hörs. Sorry Sessan gumman att jag inte kunde komma idag.. :( Men vi ses <3

Puss på er! / H

Torsdag.

Okej, jag har kommit på att förut så brydde jag mig faktiskt om mitt utseende. NU är det som om jag skiter i det. Men jag är ju inte nöjd så kan vara därför. Mne  till jul nu ska jag färga och fixa en frisyr till mitt slitna hår. Sedan blire träning som gäller. Då jävlar ni ;) Idag har det varit en mysig dag, hade en halv idrottslekton sedan åt vi lunch i skolan. Efter det drog Sandra hem och s¨gjorde Sessan också fast jag åkte med Elinor hem. Vi eller hon bakade kladdkaka, mumsigt! Vid 5 så var jag och Sandra i björkekärr för att kolla på en lägenhet. Och gissa vad, jo den lägenheten var sååååå fiiin!!! Nu är jag nervös för Sandra gummans skull, hoppas så att hon får den!!!!!! HOPPAS!!!! Just nu sitter jag vid msn och pratar med en barndoms vän som jag faktiskt inte pratar med så ofta :) Hennes blogg kan ni också läsa :www.akalillamy.blogg.se
Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs nog på lördag tror jag för imorgon är jag upptagen ;) höhö

Pussar på er <3

Lite uppdatering.. <3

Igår ställde jag klockan på kvart i åtta men jag gick inte upp fören kvart i nio idag, riktigt mys att få ligga kvar i sängen. Synd att man låg ensam bara :( Men min helg har varit riktigt mys, var med mina tjejer och sedan bara tagit det lugnt. I söndags blev det pepparkaksbak så nu lever jag på pepparkakor xD Hööööööhö.Vänner kan man inte ha för många av :D Nu sitter jag i skolan och ska snart åka hem med Sandra sedan sk vi tillbaka till skolan för sista lektionen :) Skönt att ha nära till skolan!!!!






När ensamheten har varat tillräckligt länge börjar man tänka på om den någonsin kommer gå över eller kommmer den finnas i all evighet..? Fan fan i våras hade jag lite flyt och jag log. Men nu är flytet borta fast leéndet på mina läppar finns kvar och det är äkta. Vänskapen fyller upp nästan alla tomrum men det finns ett som förblir tomt. Kommer det alltid vara tomt? Kan jag inte få fylla det bara för en stund iaf?


RSS 2.0