Skriva av mig..

Nu är det lördag och idag har jag bara kommit hem vi typ halv elva och sedan städat mitt rum. Jag skulle bara lägga mig lite i sängen men jag somnade och sov i två timmar xD Duktigt. Ska inte göra någonting idag, fan vad skönt! Igår var jag med tjejerna först hemma hos Elinor sedan åkte jag, Sandra och Julia till Möldal och var med Thereze. Mysigt. Sedan skulle vi iväg därifrån så vi satte oss på bussen mot stan. sedan åkte jag..... inte hem ;) Underbart! Om en vecka åker jag och Therese till min syster, det ska bli kul. Känns konstigt att det snart är lov. Allt går så fort. Vet ni, för var dag som går inser jag att jag växer som person ( inte på bredden eller längden). Jag har mognat enormt bara i år. Jag ser fram emot det här året och ska bli kul att se vad som väntar på mig. Jag har börjat sakna kärleken lite och jag tror det är saknadem som gör mig lite konstig ibland. Men jag vågar inte alltid känna efter på riktigt. Jag har kännt mig som tjejen som dissar sina vänner totalt på senaste och det har inte varit meningen. Jag ska aldrig bli sådan, nej aldrig!

Puwsar / H

MAT!

JÄVLA TJOCKIS ÄR JAG OCH JAG KOMMER BLI MASSA FET. JAG TÄNKER FAN INTE ÄTA MER ELLER JO MEN INGET SOM ÄR FEL. BARA RÄTT. sKA BLI NÖJD MED MIG SJÄLV OCH DET MÅSTE INTE INNEBÄRA ATT JAG ÄR SMAL. BARA SÅ NI VET!

Torsdag.

Just nu sitter jag i skoaln och väntar på attt min matte lektion ska börja. Igår var det bara vanlig skoldag sedan blev det hem till Therese och dricka kaffe. Hihi, det var mysigt. Jag längtar så till att vi ska åka ner till Frankfurt nu. jag vill ha lov!!!! Sedan blev det hem till Tim och tittade på Top Model, älskar det programmet, men jag missar finalen.. Idag slutar jag rätt så tidigt oxh ska hem åh plugga sedan blir det av till jobbet. Ska nog bara jobba liiite idag (a) Imorgon är det fredag, får se vad som händer sedan är det lördag och det blir nog trevligt ;) jag orkar inte skriva mer eller nej det har inte hänt något mer så hahah.

Puwsar / H


Det var ett tag sedan..

Jag har inte skrivit på ett tag men det har berott på att jag varit sjuk.. Inte gjort så mycket, Helgen var rätt najs, var med flickorna i lördags och det blev till och åka buss ;) Men en trevlig kväll som tog slut tidigt på morgonen. Jag har varit rätt gnällig men ja.. Förlåt <3 Jag ska iväg till tyskan sedan och efter det blire jobb. Inte så mycket planerat för helgen men jag längtar ändå :D Hoppas att ni har haft en fantastisk helg och inte är sjuka. JAg är mycket bättre nu. Vi hörs!

Puwsar / H

Tankar..

Alltså att bara sitta och prata med en kompis över en kaffe är fan underbart. Alla tankar börjar snurra. Men nu tänker jag skriva det för då blir det sagt.

När jag kunde så klarade jag inte av det nu när det inte längre går ger jag mig en chans. Det blev så jävla fel. Det hade kasnke aldrig blivit något men då hade jag iaf vågat känna.Känslor är bara konstiga, när som helst kasn de spela dig ett spratt. Men trotts allt jag gått igenom så har jag mig själv. Utan jag fungerar inte mitt liv. Jag är helt beredd på att börja om. Satsa på något nytt. Mina närmsta vänner kommer jag alltid ha. Alltid älska och bry mig om oavsett vad! Glöm inte det.  Jag är så jävla stolt över mig själv att  jag har klarat mig själv. Titta jag står faktiskt på egna ben.Det trodde jag var omöjligt förut. Jag vet att jag har mina vänner och dem kommer jag ha.  Men nu är det dags att släppa allt gammalt sluta att bara trycka undan det. Ta tag i saker och ting, annars så för blir de ogjorda.Jag ska våga! Titta på mig hur nu vill, säg vad ni vill men säg det till mig. Undanflykter är bara fegt. Nu ska jag lära mig att känna, både glädje och sorg. Utan kännslor så blir man bara tom..

Isprinsessan


Söndag.

Sista lediga dagen innan en ny skol vecka börjar.. Idag har jag varit duktig har pluggat matte och gjort min livskunskaps läxa. Nu är det bara materielkunskapen kvar.. Ska strax äta och fika lite med mamsen, sedan blir det prommenad till angered och åka till jobbet. Ska jobba mellan 17.00- 20.00. Hoppas på att det går bra och att jag får sålt bra. Det brukar fungerea rätt så okej :) Fick just ett nej på en jobbansökan jag skickade i veckan, skönt med svar även om det var negativt. Hoppas att ni har haft en skojsig helg?

Puwsar / H

Lördag.

Idag har jag tagit det rätt så lugnt. Tog en kaffe hemma hos Therese och sedan åkte vi in till stan. Träffade Madde och Johanna och vi fyra tog en fika. Sedan gick jag och Johanna på bio. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var faktiskt bra. Rätt så lång men inte tråkig, det var en sådan där film som fick en att börja tänka. Allt vara inte förevigt.

Puwsar / H

Simma.

Neh nu har jag bestämmt mig, jag skiter i gymkortet. jag ska börja simma regelbundet istället, alltså typ 2 gånger i veckan. jag älskar att simma och den kännslan är bara så underbar när man är i vattnet. Gymkortet är lite för dyrt för min ekonomi just nu så det är nog mest därför. Men någon gång ska jag faktiskt hya ett gymkort, kanske när jag har ett jobb med fast lön. Sessan gumman är du med? (A) <3<3<3<3<3

Lyssna.

Jag kom på att väldigt mycket har förändrats på väldigt kort tid.. För två årsedan så mådde jag piss jag hade endast en skör tråd som höll mig levande. För ett årsedan så var det bättre men förtfarande inte bra. Nu så är det faktiskt väldigt bra.

Men men, det är fredag idag jag hade bara basgruppsmöte. Skönt att få sova länge. Har ingen aning om vad som händer idag eller i helgen. Blir bara att slappa och plugga lite.. Tjejerna ska la festa tror jag eller bara dircka^^ kanske böir det att åka till sandra och Elinor ikväll eller så blir det till Therese.. Fast egentligen vill jag gå på bio för det finns typ 3 eller 4 filmer jag vill se!!!!!!!!! Igår fixade jag mitt pass och köpte nya skor :) gött!

Puwsar på er / H

Torsdag.

Nu sitter jag i skoaln efter en trevlig gympa lektion xD Ska strax ha matte och sedan svenska.. Jag måste avboka min sjukgymnast idag -.- Men men, senare så ska jag möta mamsen och fixa ett nytt pass till mig :D Sedan så kanske jag kan få lite nya underkläder, guud det behöver jag så stor som jag blivit x) Jaja jag håller på att bli sjuk och så känns det som om jag gnäller hela tiden. Jag måste vara väldigt jobbig att lyssna på, men det är bara att säga till så är jag tyst. I helgen har jag inget planerat, kanske blir det att jag åker till min bror och bara umgås med honom eller så är jag hemma och hittar på något. På söndag blir det jobb. Vem vet jag kasnke jobbar på fredag också xD xD Men nu ska jag strax gå på lektion.

Puwsar / H

Vi, finns det längre...?

Du behöver inte förstå du behöver inte fatta. Bara lyssna, Jag orkar inte tjafsa mer inte bråka eller gnälla. Vi håller uppe minen men vi båda vet att det är väldigt mycket fake. Det har varit så väldigt länge nu. Det känns ibland som om jag får ta all skulld, vet dock inte vad du tänker. Vi säger att vi ska träffas och ses, prata för det behövs. men det blir aldrig av. Utan vi fortsätter att låtsas som om ingenting. Vänner kommer och  går jag trodde bara inte du skulle vara en av dem, eller kasnke det är jag som går. Men då är det bara för att jag känner att jag kämpat och försökt men ingenting hände. Tillslut ger man upp. du är villig att försöka och göra det på riktigt så finns jag här, emn ska det bara görasm halbdant då kan vi lika gärna skita i det. Jag vet att det inte kommer bli som förr, men en riktig vänskap kan de la allt bli ändå? Du fanns där för mig och jag fanns där för dig. Spelade ingen roll vad vi gjorde men det var kul ochy vi skrattade. En enkel prommenad, det var vi. Faller du faller jag. Jag menade de orden med hela mitt hjärta, har meningen nu försvunnit? bara för att vi blivit äldre och tagit in nya vänner och upplevelser i våra liv, måste detta betyda slutet på våran vänskap? Helt uppriktigtsagt så saknar jag dig, det gör jag.

Som det är nu.

Känslan av tomhet 'r nog den känslan jag hatar mest. Att inte veta varken ut eller in, inte känna gjädje eller sorg. Jag är ennorlunda nu, inte som ni. Vi valde olika vägar som vi ibland försöker föra samman, men jag tror det är dags att ge upp. Varje försök som misslyckas tär på oss och allt blir bara mer ansträngt. Jag vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska göra. Jag mår ju bra nu.

Nu.

Jaha ja, nu har skolan börjat igen. Har varit två väldigt slappa dagar. De kändes nästan onödiga. Igår fyllde Angelica 18, grattis till henne. Idag blire lite party för att fira henne. 18 betyder ju ändå att man är vuxen, hu vad skrämmande. igår fetre skolan åkte jag in till stna och träffade Ebba, vi kollade på balklänningar åt henne. Gud vad jag började längta till min egen student. Fanns ju massa fina klänningar! Sedan åt vi på Subway, mumma!!!! Efter att vi avslutat våran kväll åkte jag till Tims rep, satt utanför och lyssnade för jqag ville behålla hörseln ett tag till. Det var en mysig fredag. Idag då vaknade jag sent, det har blivit en vana nu >.< men iaf så åkte jag hem, pratade men Sandra hela vägen och tata vi båda kom till angered samtidigt. Så vi gav varandra en kram. Nu har jag ätit middag med mamma och väntar på att äppelpajen ska bli klar. Hon är allt snäll min lilla mamma, tycker om henne <3 Snart måste jag väl göra mig iordning också försöka hitta kläder, guud jag hatar det. Måste fan köpa en helt ny garderob för jag har INGET jag kan använda xD

Puwsar / H

Onsdag kväll.

God kväll alla. Hoppas ni har haft en mysig dag, det har jag. Igår var jag hos Lise-Lotte och firade Sofie. guud vad kul det var att se henes min när hon öppnade paketet med dildon i. Jag blörjade fundera på vad man själv kommer att få när jag fyller 18 xD. men iaf det var en mysig kväll. Sedan åkte jag till Tim och vi tittade på film typ hela natten. jag däckade i hans säng vid kanske 4-5 tiden på morgonen. Han somnade på madrassen senare. Sedan gick vi inte upp fören vid 2 idag, men ja det är  ju trots allt sista lov dagen idag så. Vi var la inte speciellt aktiva utan tittade på ännu mera film efter att vi ätit frukost. Fast jag åkte hem mitt i filmen xD. Väl hemma gjorde jag ingenting, kollade på Top Model 11 kl 8 men inget annat. har kollat runt lite på olika priser på gymkort, jag ska ju köpa ett innan januari är sllut iaf. Nu ska jag nog bara lyssna lite på musik och sedan läsa lite innan jag somnar. Blir ju att gå upp till skolan imorgon xD

Puwsar / H

Blibb blabb blubb...

JAG TROR FANIMIG ATT JAG BLIR TOOOOOOKIG!!!!!!

Måndag igen..

God dag på er. Nu sitter jag här och äter lunch som består av spagetti. Höhö. Ska in till stan och Träffa Madde och Towe senare, thihi ;) Sedan efter det ska jag fika med Anna :D Ja ungefär så kommer min dag se ut. Nu är det de sista lediga dagarna och skolan börjar på torsdag. Det ska nog bli lite kul iaf^^ Bli vardag igen. Jag behöver ha struktur. men nu har jag ätit upp och ska ta på mig och inte sminka mig.
Hm.. jag kankse inte blir blåst på konfekten ändå... :)

Puwsar / H

Massa ord..

Har just tittat klart på Sex and the city, the movie. Där blir det ett lyckligt slut, för alla. Men i verkliga livet får man inte allti sitt happy ending, eller? Jag får iaf inte det. Jag tycker inte om kännslor för mina är bara konstiga. För första gången på väldigt länge mår jag faktiskt bra. Jag vill möta livet med ett leénde. Jag har planer och det är bra, jag känner mig älskad, uppskattad och behövd. Av både mina vänner och min familj. Tankarna på att ta livet av mig, nja de existerar knappt längre. Det känns rätt lyckat. Även om vi alla gör misstag och kommer sabba vissa saker lite då och då, så får man leva med det. Även om jag bråkar med mina vänner eller om de bråkar med mig, så kommer jag alltid att bry mig om dem. De som står mig nära hjärtat kommer jag lösa problemen med, andra kanske får en ny plats eller så försvinner platsen. men liksom shit happends. Att vara lycklig är inte att vara alla andra till lags. Gör det din magkänsla säger för då gör du det du vill. När du mår bra mår även din omgivning bra. Konstigt va? Men tro mig sådant smittar av sig. Att möta världen med ett äkta leénde ger så mycket, men möter du världen bara sådär utan ett leénde utan en blick ja tro fan på att världen ignorerar dig också. Fattade ni nu? Åh, nu har jag skrivit av mig lite.
:)

4 januari.

Idan var en seeeeg dag. Kom hem fyra inatt efter en mysig kväll hos Elinor igår. jag skulle ju gå upp vid elva idag för att träffa Towe kl 2, men jag typ snoozade läänge och sedan sköt vi upp mötet till 3 :) Jag fick soova. Efter frukosten blev det att prommenera ner till angered i kylan och ta vagnen. Lite motion tycker jag att jag behöver. När jag träffat Towe gick vi till café kosmos och fikade, jag drack varm choklan. Mumma! Sedan blidde det massa prat, är så skönt att prata med henne och efter som vi inte ses så ofta har vi alltid en massa att prata om. Vi prommenerade lite i nordstan och hon fick köpt en mascara och jag en ny Betty Boop kalender! Jippie, fast den nya är dock inte rosa som den förra var xD Men jag behöver en kalender annars så fungerar inte jag, kommer ju inte veta vart jag ska ta vägen. Jag har vant mig efter att ha använt en i ett och ett halvt år. Ja nu ska jag nog bara ta det lugn, kasne fortsätta städa mitt rum. Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg.

Puwsar / H

3 januari.

Vaknade halv tio idag efter att ha snoozat i 40 minuter xD Åt knappt någon frukost sedan var det bara på med kläderna och gå ner till angered med mamsen. Där fick jag fixat mina glasögon jag pajade igår (a) Efter det tog vi bussen till klädkällaren och strosade runt där, jag fick en billig parfym som faktiskt luktar gott! Nu har vi varit hemma ett tag och ätit sen lunch. Ska strax lägga mig i ett bad och ta det lugnt sedan bär det av till Elinor ikväll. Imorgon ska jag träffa Towe och så måste jag köpa mig en ny kalender. Hoppas att det finns en med Betty Boop som jag hade för ut x)
Jag tycker bara hon är lite cool ;)

Puwsar / H

Ja fan!

Äntligen! Jag är målinriktad och vill verkligen nu. jag ska på måndag börja med diet, inget faröligt utan mest äta regelbundet och nyttigt. Inget godis, kakor eller sådant. Ska gå ner  de där 5 kg en gång för alla och så ska jag börja träna. Gymkortet kommer inom den närmsta veckan. Så nu jävlar alltså. Det här året ska bli så jävla bra. Alla mina vänner vid min sida och jag kommer må bra. Gött!!!! Ska bli kul att se vad året har att bjuda på, att fylla 18 är ju en upplevelse xD hahah. jag mår bra, äntligen!!! :D <3<3<3<3!

2 Januari.

God dagens. Nu har jag ätit kyckling och ris med curry sås :D Mumma! Frukost är ju viktigt ;) Idag blir det en lugn dag har jag bestämmt, orkar inte hålla igång hela tiden. Ska ner till Therese snart och hämta mina grejer sedan om jag inte missar henne ska jag träffa Sessan inne i stan :D Det var ju då som sagt evighetersedan vi sågs!!! :O :O :( Resten utav helgen ser blank ut, ska träffa Towe på söndag, mys. Sedan ska jag få in en tripp till Borås också, kanske åker jag imorgon, kanse på söndag.. Men har lovat brosan att hälsa på.  Vill se hanse espressomaskin och nya dator!  Jag borde egentligen fixa mig nu men äsch =)


Magen känns konstig, den knorrar och kurrar xD

Puwsar / H

1:a januari 2009

Gottt nytt år på er alla!!!! Nyårsafton igår var trevlig, inte som jag trott men kul ändå :) Orkar inte skriva så´mycket om det. Aja tänkte bara hålla er lite uppdaterade. Idag blev det pizza i hammarkullen med Sandra, Elinor och Emelie. Magen blev glad xD Saknar alla jag inte träffat <3<3<3<3 :(

Nytt år, nya möjligheter nu hoppas vi på det bästa!

Puwsar / H

RSS 2.0