Tankar.

Åh vad jag verkligen saknar och tänker tillbaka, men det som varit kommer inte tillbaka även om vi vil.. Tiden går så himla fort och allt känns rätt så konstigt ibland. När man var liten längtade man tills man blev stor, nu är man stor.. tror jag iaf. Men allt blir egentligen bara jobbigare och hur kul är det egentligen? Bara de senaste två åren har en hel jävla massa förändrats iaf för mig.. Nu för tiden har jag väldigt seriöst börjat tänka på meningen med livet. Jag har börjat tänka på framtiden. Jag har liksom fattat att skoltiden kommer ta slut, även om jag har tre år kvar så kommer den ta slut. Jag kommer slängas in i en annan värld och där kommer jag vara ensam, det är skrämmande. Sedan så vill jag så mycket men jag vet att allt inte kommer hända. Livet det är något som är rätt så konstigt helt förståligt blir det inte, gud glömde skriva en manual som vi skulle kunna kolla i när vi har frågor. Vi skriver våran egen men vi kan inte rätta till något vi redan gjort, så misstagen finns kvar även om vi lär oss att inte göra om dem. Tankar som riktigt ofta cirkulerar i mitt huvud är tankar på barn, att bli mamma är något jag tror att jag vill men när det vet jag inte vet inte till 100% att jag vill. men att leka med tanken är kul och skrämmande. Sedan så planerar jag min tid efter studenten :O Jag vet vad jag vill göra vad jag vill jobba som. Jag vet att jag vill eller antagligen vill bli makeup artist. Att ha ett mål är väl lite skönt men jag ändrar mig en del, jag har många drömmar och en del är starkare än andra. Några ska jag uppfylla. Jag har insett att jag faktiskt kommer bli gammal men jag är inte rädd för det eller bara för att bli äldre än 50 det verkar lite hm.. ja jag vet inte. Mne jag tänker leva mitt liv och när jag sedan då är gammal så vill jag inte ångra det jag vill ha haft ett liv som jag kan vara stolt över. Livet är som sagt krongligt men vi lär oss något för varje dag. Men är det så konstigt egentligen, när vi själva väljerA eller B?

Ny vecka och helgen

Jaha då var helgen över och en ny vecka har börjat. Jag tänker inte skriva mycket ida hinner inte det, jag är extremt trött och ska lägga mig i ett varmt bad :) Helgen var lugn, i fredags var jag först på stan en stund sedan åkte jag och Sandra hem till Bea. Det var mys! I lördags träffade jag Madde och sedan var jag hos Sandra och kollade på den nya söta kattunge som är en HAN xD Sedan drog jag till bräcke, hem till Robert där Tim var, vi kollade film fast jag sov :O Tycker om att sova <3 Söndagen var lugn pluggade lite, träffade Towe och var sedan med Tim. En rolig helg. Nästa helg är det 40 års kalas hahah skoj skoj, inte jag som blir gammal :) Men ja ha en fantastisk vecka!

Pussar <3

Prommenad i Skatås.



Idag var det idrottsdag i skolan, vi skulle prommenera i Skatås. På morgonen mötte jag Bea och vi sattea oss på 5:an m ot torp :) När alla kommit så var vi väl si så där 20 tjejer utav 60, hahahahahah xD När vi skulle gå så ville Olivia första gå 8 km men sedan så sa Charlotte att B klassen bara skulle gå 5 km så då gick även Oliva med på att gå 5 km.. men det slutade med att vi gick 5 km och Olivias grupp gick 2,5 km heheh... Men det var ändå mysigt att gå, rört lite på fläsket.. Sedan var jag och Bea på ÖB för att köpa en kattlåda till Sandra, men vi köpte glass istället^^ Sedab så mötte jag Ebba och vi åt glass och sedan på Mc donalds. När vi gick in på Paporika så mötte vi Nicklas och han följde med mig och Ebba hem till henne, där snökade vi runt ett tag :) Skoj skoj^^ Nu sitter jag då här och har börjat helgen för jag har studiedag imorgon :) NAJS! Imorgon kommer Sandra hit och vi ska laga mat och sedan dra till Bea för jag ska surfa xD men nus ka jag läsa i min bok som är so himla bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puss på er gums och gubbs <3

Smink!

Idag hade vi hanterksteknik första lektionen, vi fick en genomgång om hur man sminkar läpparna. Sedan så blev vi indelade två och två för vi skulle lägga en hel makeup. Från korrigering, foundation, puder, kajal, ögonskugga, mascara, ögonbrynen, läpparna och sist rouge. Jag sminkade Kristina från klassen och det gick bra tyckte jag iaf och lärarna verkade nöjda :) Hihi! Helgen var mys från fredag till söndag xD Igår var jag och tittade på när Retarded bananas spelade. På vägen dit råkade jag ge Tim en rak höger, förlåt! Men jag slåss inte så det hände ju aldrig ;) På torsdag blird det skatås och en jävla lång prommenad.. Men på fredag är jag ledig!!!! Då har jag tänkt ta en tripp ut till Lindholmen och Polhem :) Säga hej till alla och bara vara ^^ Nu har jag kramp i magen och ska göra något annat men vi hörs.

Puss puss <3

helgen!

Söndag idag och jag har haft en skojig helg :) Lite fest hos Sandra igår, myspys. Träffade en kille som har min kusin som lärare!! Världen är fan jätte liten xD Idag ska jag iväg och titta och lyssna på när Retarded Bananas spelar. Orkar tyvärr inte skriva så myckt mer nu utan gör det någon annan dag :) Men bajs bajs på er <3<3<3

PUSS

Torsdag..

Nu sitter jag hemma med en te kopp och ett täcke. Det är fruktansvärt kallt eller så är det brar jag. Men igår var en itressant dag, hantverksteknik på morgonen så jag sminkade Anna. Hon blev la halv bra xD Förlåt (a) Sedan sminkade hon mig. Träffade Ebba på stan ett tag, kul kul :) Hon sa att jag snart kommer klä mig estet!? jag vet inte riktigt hur det är men hon sa att hon skulle säga till när jag klädde mig så :D hihi^^ Idag har jag tänkt och hm.. jag saknar faktiskt. Trivs i skolan allt är bra helt riktigt fiiit! Ändå så får jag sakna er, Polhem. Men att gå på Angered är något jag inte ångrar utan något jag är riktigt glad att jag gör!!!
Torsdag idag det betyder att det snart är helg :D
PUSSAR <3

jag vill!!!!!!!!!!

Jag kan inte sluta det bara går inte... Åh (a) Men men idag åkte jag, Thereze och Sandra hem till Sandra. Vi käkade mackor och tittade på tv. Det var riktigt mysigt, vi satt och kurade i soffan. Skolan idag var som vanligt, kulig. Skolfoto idag också alla satt vis skåpen med varsin fickspegel och sminkade sig xD Och neh jag gillade inte bliden, men det ät ju tradition att hata sittt skolfoto så ja :D Denna vecka ska bli bra längtar till helgen!!! Jag vill jag vill!!! NU tänker jag nörja gå i kyrkan ibland, atmosfären där gör en lugn.. En harmoni sprider sig genom kroppen. Sotter och lyssnar på psalmer och nynnar med xD

Jag vill bli riktigt jävla kär bara känna massa massa bra!!! Och sedan tänker jag skriva att jag mår bra mår helt prima alltså riktigt fiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!!!!!!!!!!!! <3


Måndag

Jaha en ny vecka nu. Första sminklektionen ida, det gick helt okej, skoj var det iaf :) jag har varit så jävla trött så sängen är efterlängtad ikväll!! Jag har förstått att jag faktiskt inte glömmt :D Åh vad glad jag faktiskt är! Sitter hemma och lyssnar på "Vengaboys- Ibiza" xD hahah Happy face :) Jag mår bra riktigt jävla bra även om jag är tjock fet smal eller vad som räknas så är det fint! Jag hatar faktiskt min kropp men jag lever med den så hahahahahahahahahahahahahhahahahaha! Jag är ducktig men inte länge till tror jag eller snarare vet jag ;) Det är ju JAG x) Imorgon är det skolfoto och åh vad det ska bli hahah inte skoj men visst det ska göras.. Nu ska jag plugga och vara duktig hörs mera i veckan!
Ha det bäst PUSS!!!!! <3

Söndag.

Idag har jag vaknat och haft en väldigt lång släckt konversation med mamma, lite skoj. Men igår var en mysig dag. Tjejkvällen blev lyckad hos Johanna, jag hade iaf trevligt :) TACK! Vi tittade på film, bakade och åt godis. Sedan blev det ansiktsmasker och maikyr. Alla blev vi jätte fina. På vägen hem sedan satte sig ett äckligt fyllo bredvid mig, han pratade och pratade. Jag orkade verkligen inte med honom ville bara sova. Men jag fick stå ut. Han bablade på om casion och massa sedan ville han gifta bort mig med hans son, inte lika skoj. När jag väl klev av vagnen i angered så ropade tre riktigt äckliga killar efter mig, feta och bara usch. Jag gick snabbt på bussen. Sov inte alls bra i natt.. Nu ska jag snart äta sedan iväg till Sandra och titta film.
Jag vill att mitt förtidiga nyårslöfte ska gå i uppfyllelse eller vad det heter ;)

Pussar på er <3

Sitter hos Madde..

Det är lördag idag :D Ska på tejkväll hos Johanna! Nu sitter jag hos Madde, vi har käkat glass och tacokebabb, bara för vi är bäst xD KEBABB KEBABB KEBABB! jaja ska äta mera glass sen, och sedan ska jag vara söt och snäll, ska bli fin ida vettu.. Med ansiktsmask och shit :D Ska bli skoj åh träffa folk igen <3  Och förresten jag har bestämmt mig för att jag vil ha barn, ba så ni vet :) hihihi^^ BEBIS!

Pussisar på er <3

13 september

jag vaknade nyss, sitter här med mina fina naglar som thereze fixade igår :D Gårdagen var trevlig satt hos Sandra kollade film och käkaade pizza även om pizza gubben var störd i huvudet! Usch! Filmen var konstig och äcklig men jaja när man är med vänner kan allt överlevas! Senare på kvällen bar det av till stan Bea skulle hem, stackars hon som skulle jobba i dag..
Vi andra väntade på en kille och sedan åkte vi mot frölunda till en fest. Kände int en jävel så man började prata :) Sedan skulle vi tydligen till gårdsten ojsan vad det åks överallt xD men men vi orkade inte dit vi insåg att vi faktiskt var trötta på fredagkvällen när klockan var halv ett! Somnade hemma klockan halv tre så hahahahahah xD

Pussar på er alla! <3

Kvällen ;)!

Jag vet förlåt att jag är seg på att skriva här :( Men jag försöker! Men men Helgen var ju en upplevelse, fest hos Thereze :) och TACK! Ni vet vilka och varför ;) xD Nu äntligen fick vi våra smink borstar,åh på måndag börjar första makeup lektionen, jag vill! Projektet som håller på de närmaste 5 veckorna är "make up my world" det blir säkert bra. Nu har nyheten med skolan lagt sig och allt känns bra, har vänner <3 Tänker på Polhem och alla där, klart jag saknar, men jag har liks hitat min plats :) Händer massa hela tiden åh jag ÄLSKAR det!  gamla som nya så är ni bäst <3

Natti natt puss på er! <3


dagens

Idag vaknade jag hos Tim, smög ut när han sov mötte Sofie på bussen till stan :) Det var skoj ett tag sedan jag såg henne. Sedan var det skolan och som vanligt på torsdag morgon en försäljning ich service lektion. jag och bea var duktiga gjorde klart läxan på lektionen. sedav var det gympa med en halvt förvirrad idrottslärare som bara pratade en massa. sedan var bamba öppen och vi givk åh åt :) Svensk läraren kom inte så vi fick gå hem kl ett :D jippie.. Och nu sitter jag här och segar, min broschyr är klar och aah. men det är fredag imorgon :D
Puss <3

Så ser jag ut :D

Fick lön förra veckan, så vill visa att jag köpte lite grejs..
Tröja och leggings, shortsen hade jag sedan innan :) Plus att jag hämtade ut mina nya glasögon..

Tisdag.

Ida var jag med Madde :) Det var riktigt skoj, vi fikade och fönster shoppade.. Vi ska bli rika hur vet vi dock inte än, det är steg 2 ;) Nu har jag fixat med skolan, läser INTE matte, engelska eller estet. Det är skönt. Istället så ska jag jöpa gymkort och börja träna, ska bli snygg :D Jag sitter här fast än att jag borde göra min Broschyr som är min läxa. men som vanligt är jag inte pepp på skolan.. Imorgon börjar tyskakursen steg 4, får se hur det känns :S Ida på lounchrasten hoppade jag förbi Sofias praktikplats och tittade på när hon tittade på vad dom som jobbade gjorde. Sedam var jag med när hon åt lunch :D Känns som en lugn och skön vecka,längtar dock till nästa. Då blire gym och träning plus riktiga projektet :D Pussar på er <3

RSS 2.0