Inom mig har en känsla börjat gnaga..

I miss you. Jag saknar dig. Var riktigt längesedan vi hördes sedan vi ens sågs. Minns inte ens när senast var, ändå så ska jag ha hyfsat minne..  Det var för längesedan, jag tänker på dig och undrar ibland hur allt är. Vill dig bara väl. Vet inte varför denna känsla har kommit nu men det finns inget jag kan göra åt den så jag skriver av mig. Känslan kan inte bli till ord men jag försöker för den måste ut på något sätt. Nu lättar det lite i hjärtat iaf. Vill att du ska veta att jag glömmer dig inte, jag slutar inte bry mig. Du finns kvar hos mig.

Ingen rubrik.

Med åren lär vi oss. Ju mer tiden går desto mer kunskap proppas vi med. Trotts all denna kunsap begår vi misstag. Vi råkar vara på fel plats vid fel tillfälle, träffar fel människor, säger fel saker, har på oss helt fel kläder. Ja det är saker vi inte riktigt kan hjälpa och i mina ögon är misstag männskliga. Att vara perfekt går inte. När började vi då se varandras brister och dömma alla efter dem istället för att se det positiva och lyfta fram dessa egenskaper mer.. Måste vi alltid dömma varandra så fort någon bär en ful tröja eller har fel sminkning?



Bio idag!

Hejsan svejsan!
Idag var en vanlig dag på jobbet, målade. Efter det åkte jag och tränade men efetr träningen åkte jag inte hem utan tatat..! Jag träffade Madde och vi gcik på bio. Först köpte vi godis dock, så träningen var la lite onödig ;) Haha. Vi såg iaf BRUNO och ja jag vet det ska vara tysk stavning. Jag måste säga att filmen var rolig blev en massa skratt men även en del iuuuw! Men ibland var det det lilla äckliga som var kul. Hade inte direkt några förväntningar så det är positivt att bedömningen blir rolig. Det är som sagt inen film som är åh jätte bra den måste ni bara se, uatn den är rolig se den om ni vill skratta men förvänta er inte så mycket. Imorgon blir det jobb jobb och ännu mera jobb.

Puss!!!

Helgen.

Nu är det måndag och den är snart slut. Jag hat bara jobbat idag, kom ganska nyligen hem från telefonen. Skit dag idag men sådanna dagar får man ha.. I fredags kom lönen, jippie det är det bästa med att jobba (a). I fredags var jag i kyrkan med Semhar det var rätt så mysigt. I lördags tränade jag tidigt och sedan shoppade jag med mamse. En trevlig dag. Känns så bra att jag har kommit igång med träningen nu! Lördag kväll var superduper kul! Ute med TP folket, blev några öl och min första shot teqhila (stavning). Inte det godaste. Vo var ute i majorna någonstans och det blev en mass dans. Riktigt roligt!! Blir la repris på torsdag tror jag ;) I söndags då gjorde jag inte så mycket, sov länge och åkte till Madde på kvällen. Förresten ska hon och jag på bio imorgon, ska se BRUNO :D

Jag vet att jag är dålig på att skriva men jobbar som sakt heltid på vardagar och ibland då även extra på kvällar. Blir en hel del jobb, datorn prioriteras inte som nr 1. Jag skriver när det har hänt en del, det blir inte så kul annars då dagarna ser nästan lika dana ut. Visst klart det händer lite skoj på jobbet här i Gårdsten men inget jag tänker på att skriva. Vädret suger så känns inte som sommar det känns däremot att lovet börjar närma sig sitt slut.. Bara en månad kavr nu. Oj vad tiden har gått fort och jag som bara har jobbat ;) Nej har ju faktiskt haft en hel del kul också! Nu blir det att dricka smoothie som min snälla mamma har gjort och sedan nana kudde.

Puss!

Trötthet

Hejsan hejsan!

Kom just hem från jobbet, har lunch nu. Blev lite tidigare än vanligt men jag var klar med mitt. Mamma står i köket och lagar mat, gid vad hungrig jag är. Jag ska strax sätta mig och titta på SATC, sesong 6 nu. Haha. Igår var jag riktigt trött, somnade eller slumrade nog på jobbet någon gång och sedan somnade jag i soffan vid fyra när jag kom hem. Mådde illa också hade massa huvudvärk och magkramper. Blev inget TP för mig.. Men idag sk jag dit, två veckor sedan sist. Men igår så duschade jag vid 5 tiden och sedan tittade jag lite mer på tv, fast efter ett tag kände jag att jag inte riktigt kunde hålla ögonen öppna så gick och la  ig. Sov lite drygt tolv timmar. Vaknade ett tag vid halv 5 på morgonen och ville då ha min mobil. Jag givk upp och letade men hittade den inte. Fick panik, får alltid det sedan jag tappade min förra. Jag tänkte att jaja jag får väl ringa den då och det gjorde jag men det hördes inget fatän det gick fram signaler. jag blev skit sur för att jag hade den på ljudlös.. Två minuter senare ringer hemtelefonen och jag svarar.
- Hallå!?
- Ja, du ringde?
- Öh.. Ringde jag till dig?
- Ja!
- Vem telefon svarar du i?
- Min.
- Aha, vilket nummer rinde jag till?
- 07********
- Oj då slog jag fel.

Klick

Ja sås såg smatalet ut mitt i natten. Jag hade slagit sista siffran fel, Han som ringde mig hade exakt samma nummer som jag förutom sista siffran. Lite pinsamt sådär mitt i natten. Mamma hade vaknat och kom upp under tiden jag stod i telefon när jag lagt på frågade jag henne vart min mobil var. Den låg inne i grovköket med dörren stängd, där hade jag inte letat. Hon hade lagt in den där och ständt dörren för att den hade börjat ringa vid nio igår och jag sov. Hon ville inte svara och tyckte det vra irriterande med ringsignalen. Min mamma är allt lite söt ibland xD

Nu ska jag titta på SATC och sedan äta lunch.

Puss!

Seriöst?!

Neh jag fattar fan inte, jag vill inte längre förstå orkar inte bry mig helt enkelt. Lägg ner det nu! Inom mig bubblar skrattet och då och då bubblar det upp. Åh ja det är kul, riktigt jävla roligt. Men strunta i det nu och bara va..

Utgång med Jessica

Hejsan!

Igår blev det lite oplanerat att gå ut, Jag och Jessica åkte hemifrån vid halv tio och var i stan vid halv elva. Satte oss på flygandehaga och tog några cider. Pratade och hade kul. Jag träffade en kompis lite senare och en kompis till Jessica kom också. Ännu senare på kvällen blev det dansställe för mig och Jessica och vi dansade ett ganska långt tag. Var en rolig kväll! Tur hade vi med vagnar och bussar hem, hann med näst sista vagnen och bussen. Nu väntar jag på min systers mann och svärföräldrar och vi ska ha tårtfika. Fira min systers födelsedag lite sent. Dags att borsta tänderna och blåsa håret.

Puss!

Lördag 18/7-09

Hejsan!

Idag har jag sovit ut! Vaknade först kl 10:00 vilket var skönt. Somnade tidigt igår trotts att det var lördag. Igår var jag och fikade med Pernilla, vi åt hallonpaj. Hon åker till landet nu i tre veckor så vi passade på att ses. Idag har jag umgåtts med familjen, vi alla var i angered och fikade. Sedan var vi inne och hyandlade massa kläder. Malin köpte kläder åt baren men jag fick lite jag med. Äntligen beställde jag en tid hos frisören! Nästa fredag så sk ajg klippa mig och noppa ögonbrynen. Jag längtar. Lönen kommer ju och den är till för att spenderar ;) Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, kanske träffar en kompis eller så stannar jag hemma och umgås med familjen. Elle ja jag ska vara med familjen ändå så blir bara att umgås lite kort med vännen min, om jag orkar.  Jag har nog tre veckor kvar på jobbet, känns lite konstigt att inte vara ledig alls nu på lovet, men pengarna lockar mer än ledighten. Just nu sitter jag och kollar efter en digitalkamera jag kan köpa, får väl bli en tripp till Netonnet igen..

Puss!



Liten update

Hejsan hejsan!

Trotts att jag är ledig från TP så hinner jag inte med att sitta framför datorn och skriva. I måndags kom syster Malin och syskonbarnen Oskar och Karin. Jag jobbar ju hela dagarna med att måla källargolv och väggar så vi ses mest på kvällarna. Igår var jag och Malin på bio, vi såg harry Potter. Den nya filmen hade ju premiär. Visst var den bra men jag som bara har läst bok nr 1 hängde inte med så mycket. Efter det gick vi till 7 ans och tog en öl. Mysig syster tid. Idag var mamma och dem på bio, såg två olika barnfilmer. Sedan var jag ute med dem i dalen och ja de fick leka av sig. Jag är aningen trött men ska 5träffa en kompis senare så lär ka bli sent ikväll.. Det händer inte så jätte mycket i mitt liv just nu jag jobbar ju som sagt en hel del. men ska försöka skriva om de där tillfällena då jag gör annat än jobbar.


Puss!

Misstag är mänskligt..

Alla gör vi misstag, en del stora en del små men de är alltid misstag. Vi strävar efter att vara perfekta, felfria utan brister helt enkelt. Det roliga i det hela är att vi faktiskt måste lära oss att acceptera att vi gör misstag och har brister. Att vara perfekt existerar inte. Misstag kan vara oförglömliga men förlåt bara, andra misstag glöms bort och man står på ruta ett igen. Inget går att radera men glömma och förlåta går.  Forget and forgive. Ja jag har bara massa kännslor som kommer ut nu, känns som om jag har hamnat i en ond cirkel som inte riktigt vill brytas. Fast det är mitt problem, min brist och jag får lösa det. Jag sitter nu och pratar med en gammal barndomskompis som jag egentligen har tappat kontakten med men vi finns alltid kvar i varandras hjärtan. Hon kan liksom inte försvinna så vi hörs ibland.  En del personer kommer alltid ha kavr sina platser hos mig, jag glömmer dem helt enkelt inte. De har gjort ett avtryck. Men det finns ju även dem som knuffades bort ganska direkt.

Nu har jag skrivit av mig lite vilket jag behöver göra när jag är arg. Berättar om min helg i ett annat inlägg någon annan dag.

Puss

Torsdag.

Hejsan!

Idag har jag jobbat, vart hos tandläkaren och åå banken.. Tråkiga saker som måste göras. Nu ska jag strax lägga mig är super trött. Idag var sista dagen på telefonjobbet innan min semester och det gick kanon! Skit glad är jag. Imorgon blir det till Sofia och fira henne, sötisen fyllde 18 i onsdags. GRATTIS! Nu sitter jag är med mitt blödande finger, skadade mig på jobbet här om dagen, duktigt. Längtar en massa nu tills på måndag då kommer syster och syskopnbarn. Nu ska jag inte tråka ut er mer, löovar att nästa vecka blir intressantare. Sov gott!

Puss

.

Tankar som flyger iväg
Till stället som inte längre finns
En osynlig dal
Muren runtomkring ska vara ogenomtränglig
Dock hittar de ett krypin
De rör om
Allt blir en ända röra
De är där de inte ska vara
De flyger sin väg
Spåret de lämanar efter sig är röra de ställt till med
Den osynliga dalen är inte längre osynlig
Muren är inte hel



Himlen är rosa röd där borta vid horrisonten
Mellan molnen syns solen
Sakta håller den på att gå ner
Ju mer tiden går desto midre ser hon utav solen
Hon blundar och lutar sig tillbaka
Ett djupt andetag hon tar
Sakta släpper hon ut luften och lägger sig ner
Under bar stjärnhimmel med gräset som madrass somnar hon



Jaha här blev det lite dikter, vet inte vad jag hade tänkt skriva från början men det bara flöt på. Nu ska jag sova, god natt :)


Jag är riktigt jävla lycklig!

Jag är riktigt jävla lycklig nu, allt går bra och det bara flyter på. Inte helt utan motgångar men ja de kommer alltid att finnas. Nu för tiden ler jag på riktigt , mår bra och trivs med mig själv.  Det är okej nu eller neh det är kanon nu!

Ännu en helg som är slut.

Hejsan!

Förlåt för att jag är dålig på att uppdatera men jag jobbar en massa och ja.. Men nu tänker jag berätta om min helg för mina veckor ser lika dana ut. I fredags var det after work med två jobbarkompisar. Vi gick runt på lite olika ställen fast jag drog vid tolv. Skulle tränat dagen efter men ja det blev som det blev. Blev nog en öl för mycket för mig och på lördag morgon vaknade jag och mådde skit dåligt. Men det var värt det, hade kanon kul! På lördagen satt jag och solade hos Therese en timma, det var efter att jag lyckats få i mig en liter apelsin juice och mådde hyfsat bra iaf. Efter der skulle jag på hudvårdsgrej men det blev instället så jag träffade upp Pernilla istället. Vi gick runt på stan för jag skulle köpa en present till Sofia. Dock hittade jag inget men det ordnar jag på onsdag. Jag och pernilla satte och på ett mysigt ställe vid domkyrkan och åt pizza. Vi fick sitta innomhus för det var fullt på uteserveringen. Efter den goda pizzan blev det mera prat och sitta vid hamnen och njuta av solen. För att avsluta våran eftermiddag gick vi till Flygande Haga och tog varsin cider, det var knappt så att jag fick ner den. Hade avsmak från i fredags xD När jag och Pernilla hade sagt hejdå satte jag mig på bussen mot Kungälv, kvällen och natten skulle nämligen spenderas med Madde. Hon mötte upp mig på bussen och vi åkte till Ica Maxi och köpte godis. Senare på kvällen tog vi oss en promenad runt Bohus Fästning, det var riktigt mysigt. Vädret var kanon, inte för varmt och inte för kallt plus att vi såg solen gå ner. Satt på emn bänk och kollade ut över älven och på de söta små kossorna. Vi började undra om kossor kan simma, kan de det? Vi gjorde inget speciellt sedan utan blev mest tv tittande och sova. Idag gjorde vi fattiga riddare till frukost samtidigt som vi tittade på tv, var något program om hur kändisar skämmer vort sina mammor.. Vi åkte in till stan senare fölr jag skulle få välja min försenade födelsedagspresent men just den affären var stängd. Itället blev det att bara strosa runt, Madde köpte ett linne och något mer som jag inte kommer ihåg. Ja det var min helg det, den har vart kanon bra och nu väntar ännu en arbetsvecka innan nästa helg. Jag hoppas att ni har haft det lika trevligt som jag, nu ska jag njuta av kvällen med ett långt varmt bad och sedan titta på SATC.

Puss!

RSS 2.0