Frankfut am Main

Hejsan!

et är lov och jag har inte skrivit på hundra år xD Men men i torsdags hade jag massage prov gick okej sedan åkte jag till syster i Frankfurt. I fredags var vi på stan och sedan åt vi lunch namnam :d Jag köpte ett pra skor och lite smink. Blir mer shopping i vekan :D!!! Igår sprang barmen mini mini plutt maraton och sedan åt vi mat på die kuh die lacht, super goda hamburgare! Efter det var vi på bio helt okej film... på tyska. Måste berätta i onsdgas köpte jag, Anna (Moose) och Isabelle biljetter till smygpremiären av New Moon :d Ska se den mitt i natten xD Det är skönt att ha kommit bort känns bar med lte semester men ändå lite tråkigt att inte vara hemma. Borta bra hemma bäst.

Puss!

Söndag.

hejsan!

jag lever efter en väldigt rolig kväll men lite många shotar.. Hahah men ja så länge man har kul! I fredags var jag och fixade mina naglar och jag är super nöjd! Sedan blev det shopping med Jessica, köpte en väska och en väst med paljetter :D Idag har jag sooovit och druckit massa vatten. Nu sitter jag och har gjort mig i ordning och ska trffa Towe liten för en fika. Mysigt! Håller på att vänja mig med långa naglar men inte helt van än så jag skriver in te mer nu.

Puss!

Mys fika med Lasse!

Hej!

Idag ver en kort dag i skolan bara två lektioner, gött tänkte jag då hinner jag hem plugga lite och sedan träna. Feeel blev ingen träning för mig för jag är förkyld så sov lite istället och tittade på första säsongen av DH, nostalgi xD Jag var lite duktig sedan också, läste de sista sidorna ur min bok och skrev klart resentionen. Det var bara essän kvar och det är nog det tråkigaste jag har gjort, är så glad att jag är klar nu halv tolv. Fast jag ska säga att jag inte har suttit och skrivit på den hela kvällen utan åkte in till stan vid sju för att fika med Lasse som jag inte sett på år och dag.. Ja eller 2 månader om jag ska vara mer exakt. Det var riktigt roligt! Var hemma vid tio och började skriva min essä lite efter det. Äntligen klar säger jag bara och tack och lov för att projektet är slut och det är fredag imorgon. Jippie imorogn ska jag fixa mina naglar super duper skoj!!!! Nu är jag hur trött som helst och längtar till sängen ska bara ta bort allt smikn ovh borsta tänderna sedan får jag sova i ca 7 timmar.

Sov gott, puss!

Tiden förändrar allt

Tiden bara rinner iväg igår är redan borta och idag är snart slut. men alla tankar inne i huvudet ja det fylls bara på, de försvinner inte. Jag vill och behöver ha lov nu, ska bli så jävla gött! dagar kommer och dagar går men jag består.


Nu sitter jag i skolan och bara gör ingenting smin examination kl. 3 men det är en evighet dit.. Borde skriva min essä men fan det är ju tråkigt. Boken är nästan utläst det fixar jag ikväll. Längtar tills imorgon då jag får komma in på gymmet igen och träna bort min eftermiddag.

 

Puss!


Hm..

Okejdå.. Det som var, var faktiskt bra måste erkänna det. Jag kasnke var lite elak men fan vem är inte det ibland. Nu är det sagt och ja min bekännelse är ute.

Hej!

Idag har jag vart på bio med Pernilla Filmen var bra, har hunnit plugga lite och känns som om allt hinner bli klart. Fast ska inte ropa hej än är inte över bäcken. Mina pengar från banken kom tillbaka idag, min dag var gjord! HIhih Köpte en ny BH fick mäta och prova så nu äntligen exakt rätt storlek :) Jag skriver för att jag måste få ut orden det bara bubblar i mitt huvud.. Imorgon är det sovmorgon har bara en lektion som börjar halv ett så har jag tur hinner jag plugga lite innan sedan blir det träna, ÄLSKAR DET!!!!!  Och vet ni på fredag gör jag mina naglar, om det är okej att ha långa naglar på massage provet annars får jag avboka :/


Jag blir galen och konstig i huvudet, fattar inte..

Puss!

Kvällen..

NU sitter jag här igen, har vart och tränat. Fan vad skönt! Jag behövde verkligen det efter min dag.. Hatar banker! Bajs bajs orkar inte berätta här men ja det lär bubbla ur mig ändå. Med ansiktsmask och pyjamas känner jag mig riktigt vacker, höhö. Imorgon är det fredag och ja äntligen helg! Nästa fredag då är det dags att fixa naglarna och snart är det ner till Frankfurt. Jag längtar, åh!

Natti!

RSS 2.0